Alışveriş - Moda Melania Trump'ın ceketi sosyal medyayı karıştırdı
Paylaş
Melania Trump'ın ceketi sosyal medyayı karıştırdı

First Lady Melania Trump, College Football Playoff Ulusal Şampiyonası maçında 2 bin dolarlık Scanlan Theodore'un parlak kuşaklı trençkot giydi. Tasarımcının sitesinde trençkot siyah olarak lanse edildi. Ancak sosyal medya kullanıcıları trençkotun lacivert olduğu konusunda ısrarcı.

Melania Trump tarafından giyilen 2000 dolarlık tasarım trençkot, rengi yüzünden sosyal medyada ciddi bir tartışma başlattı. First Lady, College Football Playoff Ulusal Şampiyonasını izlemek için Başkan Trump ile New Orleans'a giderken bu trençkotu giydi. 49 yaşındaki Melania Trump'ın fotoğraflarını gören birçok kişi, trençkotun renginin lacivert olduğu konusunda ısrar etti. Oysa ki tasarımcının sitesinde, lacivert bir trençkot bulunmuyor.

Haberin Devamı

Melania Trump'ın trençkotu, Scanlan Theodore'un web sitesinde 2 bin dolara satılıyor ve yalnızca 2 rengi var: Kahverengi ve siyah. Yüzde yüz deriden yapıldığı söylenen trençkotu Melania Trump, siyah uzun topuklu çizmeleri ile kombinlemişti.

Melania Trump'ın trençkotu 2015 yılında viral haline gelen elbiseyi akıllara getirdi. Bazı kullanıcılar elbisenin mavi siyah olduğunu bazıları ise sarı ve beyaz olduğunu ileri sürmüştü. Sonuç olarak elbise siyah ve lacivert çıkmıştı.