Magazin Meleklerin Aşkı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Melek, Yağmur'un aşkını öğrenmeye çalışıyor

Meleklerin Aşkı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Melek, Yağmur'un aşkını öğrenmeye çalışıyor

Paylaş
Meleklerin Aşkı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Melek, Yağmur'un aşkını öğrenmeye çalışıyor

Meleklerin Aşkı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı yeni bölümde Yağmur'un utangaçlığı başta Rukiye Hanım başta olmak üzere diğer aile bireylerini de rahatsız ediyor. Melek, yana döne Yağmur'un kime aşık olduğunu araştırmaya başlıyor.

Meleklerin Aşkı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı yeni bölümde Rukiye sürekli Yapmur'a Melek konusunda atağa geçip geçmediğini soruyor. Yağmur'da ise hala tık yok. Bu durum Rukiye'yi epey sinirlendiriyor. Melek yana döne Yağmur'un kime aşık olduğunu araştırmaya başlıyor. Her şeyi bilen Rukiye ise bir türlü kızına gerçeği söyleyemiyor. Sonunda Melek; Deniz ve Mehtap'ı da yanına alarak Yağmur'un peşine düşüyor. Öte yandan Necmettin'in başına gelenler ise kahkaha attırıyor.

Haberin Devamı

Gece yaşanan talihsiz olayın ardından Yağmur ile Melek, aynı taksiye binerek evin yolunu tutuyorlar. Yol boyunca da birbirleriyle hiç konuşmuyorlar. Yağmur, Melek'in gönlünü almak için Rukiye Hanım'ı bahane ederek tekrar eve geriye dönüyor. Öte yandan Yağmur, Deniz'e ondan hoşlanmadığını söylerken Melek ise gönlünü kaptırdığı adamın kimden hoşlandığını araştırmaya başlıyor.

Meleklerin Aşkı 2. bölümüyle 12 Temmuz Çarşamba akşamı Show TV ekranlarında...