Magazin Meleklerin Aşkı 2. son bölüm izle! 3. yeni bölüm fragmanında Nuri Alço sürprizi

Meleklerin Aşkı 2. son bölüm izle! 3. yeni bölüm fragmanında Nuri Alço sürprizi

Paylaş
Meleklerin Aşkı 2. son bölüm izle! 3. yeni bölüm fragmanında Nuri Alço sürprizi

Meleklerin Aşkı 2. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Meleklerin Aşkı son bölümde Deniz, Mehtap ve Melek; Yağmur'un bir sevgilisi olduğunu zannedip araştırmaya koyuldular. Fakat her şeyi yanlış anlayıp durumu daha da zor hala getirdiler. Dizinin son bölümünde yaşanan olaylar nedeniyle Yağmur ve Melek yanlış anlaşılırken Yağmur az daha canından oluyordu!

Perşembe günlerinin komedi romantik dizisi Meleklerin Aşkı'nın 2. bölümü dün seyircisi ile buluştu. Meleklerin Aşkı son bölümde Yağmur'un bir sevgilisi olduğunu düşünen Deniz, Mehtap ve Melek dedektifçilik oynayarak Yağmur'u takip etmeye başladı. Yağmur'un olgun bir kadınla buluştuğunu gören 3'lünün hayalleri suya düşerken genç adam sırf ailesini bulmak için eskiden tanıdığı kadından yardım istedi.

Haberin Devamı

YAĞMUR CANINDAN OLUYORDU!

Yağmur, işlerini halledip eve döndüğünde Melek'e olan duygularını itiraf etmek için baş başa odaya geçtiler. Fakat Şirin'in tarantulayı kaçırması nedeniyle bu olay gerçekleşemedi ve avde kaos yaşandı. Enişte Necmettin, her şeyi yanlış anlayınca Yağmur'u öldürmeye çalıştı! Rukiye, Yağmur'u kurtarmak adına yalan atıp Yağmur'la Deniz'in sevgili olduklarını söyledi.

MELEKLERİN AŞKI SON BÖLÜM İZLE

3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı yeni bölümde, tarantula dehşeti evde yine devam ediyor. Bu sefer Necmettin zor durumda kalıyor. Öte yandan Rukiye, Melek ile Yağmur'un arasını yapmak için Alaçatı planını devreye sokuyor. Herkes Yağmur ile Melek'in arasında neler yaşanacağını merak ederken Nuri Alço sürpriz yaşanıyor.

Haberin Devamı