Magazin Meleklerin Aşkı 4. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yağmur Melek aşkı sona mı eriyor?

Meleklerin Aşkı 4. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yağmur Melek aşkı sona mı eriyor?

Paylaş
Meleklerin Aşkı 4. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı!  Yağmur Melek aşkı sona mı eriyor?

Meleklerin Aşkı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı yeni bölümde evde deyim yerindeyse tam anlamıyla kaos yaşanıyor. Rukiye, Necmettin ve Melike eve döndüklerinde neye uğradıklarını şaşırır. Öte yandan Yağmur ile Melek geri dönülmez bir yola girmiştir.

Show TV'de perşembe günleri yayınlanan Meleklerin Aşkı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı yeni bölümde Yağmur ile Melek'i birleştirmek isteyen Rukiye sona doğru yaklaşmıştır fakat beklenmedik bir olay her şeyi mahveder. Yağmur ile Melek yeni bir aşka yelken açmaya doğru ilerlerken gelişen olaylar ikiliyi sonsuza dek ayırmanın önünü açacaktır.

Haberin Devamı

Yağmur, yıllardır izini sürdüğü annesinin kapısının önündedir artık fakat kapıyı çaldığında çok büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Yağmur’un, yıllardır içinde taşıdığı ve büyüttüğü boşluk kapanacağına daha da büyümüştür. Fakat Yağmur, Melek’le ilk kez bu kadar yakınlaşmıştır, tek tesellisi budur. Fakat İstanbul’dan çıkıp gelen davetsiz misafirler bu duruma da çomak sokar. Ve bu kez tek sorun Deniz değildir, Yağmur’un rakibi de Alaçatı’dadır. Ancak bu misafirlerin hiçbiri Yağmur ve Melek’in arasını bozmaya, tadını kaçırmaya yetmez. İkisi nihayet birbirlerine korkmadan yaklaşabilmiş ve birbirlerini tanıma fırsatı bulmuşlardır. Fakat Rukiye’nin Nuri’yi kullanarak yaptığı plan herşeyi mahveder. Çünkü Yağmur yine çok büyük bir yanlış anlaşılmanın baş rolündedir. Melek, yine Yağmur’u en yakın arkadaşıyla birlikte görmüştür. Yağmur’un öne sürdüğü gerekçeler hafifletici sebep olsa da bunu herkese anlatamaz. Çünkü iş artık çığırından çıkmış araya kızın abisi, ailesi gibi faktörüler girmiştir. Ve Yağmur, birden bire namlunun ucuna gelmiştir. Yağmur, tahmin bile etmediği bir kızla bir yanlış anlamanın içine düşmüştür. Bu yanlış anlamanın içinden sıyrılmak için Yağmur’un herşeyi kabul etmekten başka şansı yoktur. Yağmur bu sefer Melek’i sonsuza kadar kaybedecektir…

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rukiye, Yağmur'un başını beladan kurtarayım derken onu Çok daha büyük bir belanın içine sokmuştur. Yağmur'un artık Deniz'den kurtulma ihtimali nerdeyse hiç yoktur. Fakat Rukiye'de çareler tükenmemektedir. Yağmur'la Melek'in baş başa olacakları bir organizasyon düzenlemiştir. Onları alıp Alaçatı'ya götürmeye karar verir. Böylece Yağmur'un Melek'e açılmasının önünde hiçbir engel kalmamıştır.

Fakat Rukiye planlarını yaparken Necmettin de boş durmamıştır. Melek için en uygun kısmeti alıp ta Alaçatı'ya götürmeye karar vermiştir. Yağmur'un artık bir rakibi vardır. Yağmur, bu rakibi ekarte etmeye çalışırken bir de Deniz'e tutulmuş işler iyice sarpa sarmıştır. Rukiye, yine durum el koyar. Fakat bu defa yöntemi kendisi değil, bu konunun uzmanı Nuri belirleyecektir.

Haberin Devamı

Nuri, en çok bildiği yöntemi devreye sokmuştur. Fakat bu defa işler öyle bir arapsaçına dönmüştür ki Yağmur'un kurtulma şansı hiç yoktur. Çünkü Yağmur, Deniz'den kurtulmaya çalışırken bu kez öyle bir yanlış anlamanın içine düşmüştür ki onu bu kez Rukiye bile kurtaramayacaktır.