Magazin Meleklerin Aşkı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Deniz duygulara tercüman oldu

Meleklerin Aşkı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Deniz duygulara tercüman oldu

Paylaş
Meleklerin Aşkı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Deniz duygulara tercüman oldu

Meleklerin Aşkı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı yeni bölümde bir türlü kavuşamayan Yağmur ve Melek'e, Deniz güzel bir ders veriyor.

Show TV'nin perşembe akşamları ilgiyle izlenen dizisi Meleklerin Aşkı'nın 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Meleklerin Aşkı yeni bölümde Rukiye, Yağmur'un sorumsuz davranışı nedeniyle çok kızıyor. Dilini tutamayan Yağmur'a okkalı bir tokat geliyor. Öte yandan Ekrem ile Rukiye'nin didişmeleri bitmek bilmiyor. Enişte Necmettin ise bu bölümde ortalığı birbirine katacak.

Haberin Devamı

DENİZ DUYGULARA TERCÜMAN OLDU

Yağmur ve Melek birbirlerine aşık olmalarına rağmen bir türlü kavuşmuş değil... Melek, Deniz yüzünden bu aşka set çekerken günler sonra aklını başına toplayan Deniz ikiliye "Ne kendinizi ne de başkasını kandırmanıza gerek yok artık. İkiniz de birbirinize aşıksınız." diyerek duygulara tercüman oluyor. Bakalım bu gelişme sonrası neler yaşanacak?

YAĞMUR'A LİNÇ GİRİŞİMİ

Yağmur hem Melek'in babası, hem de Necmettin tarafından linç girişimine uğruyor. öte yandan Didem, kahvaltı masasında hamile olduğunu açıklayınca çocuklar "Ne!" diye bağırmaya başlıyor. Şirin ise büyük bir şok giriyor. Rukiye Hanım, Deniz'i Yağmur'dan soğutmaya çalışırken Melek ile Yağmur'un keyiflerine ise diyecek yok.

Haberin Devamı