Spor Melo'da karar verildi

Melo'da karar verildi

Paylaş
Melo'da karar verildi

Galatasaray Melo konusunda son kararını verdi. Brezilyalı futbolcuya gönderilen mesajda, “Hiç kimseyle görüşme. Ya bonservisini alacağız ya da kiralık kalacaksın. Ama giyeceğin forma Sarı-Kırmızı olacak” denildi

Felipe Melo... İki sezondur Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcunun akıbeti merak konusu haline gelmişti. Özellikle Sarı-Kırmızılı yönetimin 6.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmaması, taraftarlar arasında, “Acaba Melo ile yollar ayrılıyor mu?” sorusu sorulmasına yol açmıştı. Ancak yönetim, teknik heyetin de talebi doğrultusunda son kararını verdi. Hem Sambacı’yla hem de yıldız oyuncunun menaceriyle görüşen Sarı-Kırmızılılar’ın, “Hiç kimseyle görüşme. Seni isteyen kulüplerin olduğunu biliyoruz. Ama biz seninle yola devam etmek istiyoruz. Ya bonservisini alacağız ya da yine kiralık olarak kalacaksın. Ama giyeceğin forma Sarı-Kırmızı olacak” diye mesaj gönderdikleri öğrenildi.

JUVE AĞIRDAN ALIYOR...

Melo’nun da bu tavır karşısında çok mutlu olduğu belirtildi. Şimdi Galatasaraylı yöneticilerle Juventus arasındaki transfer görüşmeleri devam ediyor. İtalyan devi ise üst üste gelen teklifler nedeniyle işi ağırdan alıyor ve oyuncunun piyasasını yükseltmeye çalışıyor.

YERİNDE DURAMIYOR!


Melo, tatilde bile çalışmaya devam ediyor. Sosyal paylaşım sitesi instagram’da fotoğraflarını yayınlamayı sürdüren Brezilyalı futbolcu, “Dinlenmek yok. Görüyorsunuz, hep idman, hep idman” diye yazdı. Tecrübeli oyuncu geçen sezon tatili çok uzun tutunca, form tutması hayli gecikmişti.

CONTE'YLE ÇALIŞMAK İMKANSIZ

Melo, daha önce verdiği röportajlarda, Juventus Teknik Direktörü Conte ile çalışmasının mümkün olmayacağını söylemişti. Başarılı hocanın da, Brezilyalı futbolcuyu kesinlikle takımında görmek istemediği biliniyor. Bu da, Melo’nun Juve’de kalma ihtimalini sıfırın altına indiriyor. Galatasaray dışında tecrübeli futbolcuyu en çok isteyen kulüpler Sao Paulo ve İnter. Ancak Melo’nun İstanbul’da mutlu olması, Galatasaray’da düzenli forma giymesi ve Şampiyonlar Ligi faktörü, oyuncunun tercihini Cim Bom’dan yana kullanmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı