Spor Melo'nun yerine Gattuso

Melo'nun yerine Gattuso

Paylaş
Melo'nun yerine Gattuso

İtalyanlar, Terim'in Melo yerine savaşçı yapısı ile bilinen eski talebesini alabileceğini yazdı

Galatasaray'da yüksek maliyeti nedeniyle Felipe Melo'nun durumu belirsizliğini korurken, İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.

İtalyan basını, teknik direktör Fatih Terim'in Gattuso'yu aradığını ve sarı-kırmızılı ekibin Melo'nun bonservisini almaması durumunda İtalyan oyuncunun, bedelsiz olarak İstanbul'a gidebileceğini ileri sürdü.

Üstelik 34 yaşındaki oyuncunun, menajeri Andrea D'Amico da, Sky Sports'a yaptığı açıklamada, "Gelecek ne gösterir bilinmez. O eski dostlarıyla olmayı seviyor. Birlikte çalıştığı eski dostları onu sürekli arıyor. Sürpriz bir destinasyonda karşımıza çıkabilir" dedi.

"TAKIMIMDA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM"

İtalyanlar, bu adresin Glasgow Rangers ve Galatasaray olabileceğinin altını çizdi. Savaşçı ve mücadeleci yapısı nedeniyle 'Cesur yürek, Glatyatör" gibi lakaplarla anılan tecrübeli futbolcunun, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Milan'la yolları ayrılmıştı.

Terim gibi Rangers'ı çalıştıran McCoist de Gattuso'yu takımında görmeyi çok istiyor. 1997-98 sezonunda İtalyan oyuncu ile birlikte Rangers forması giyen McCoist, "Her menajer onun gibi savaşçı bir oyuncuyu takımında görmek ister" diyerek İskoç ekibinin kapılarını yeniden açarken, şimdi Gattuso'nun nereyi tercih edeceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı