Spor Memo'ya özel çizme

Memo'ya özel çizme

Paylaş
Memo'ya özel çizme

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Utah Jazz forması giyen milli basketbolcu Mehmet Okur'a ameliyatı sonrası özel çizme giydirildi

Takımının Denver Nuggets ile yaptığı play-off ilk maçının ikinci çeyreğinde aşil tendonu kopan ve ameliyat olan Mehmet Okur’a Utah Üniversitesinde özel bir çizme giydirilirken, milli oyuncu, kendisine ait "www.memo13.com" adresli internet sitesinde durumu hakkında bilgiler verdi.

Sitede yer alan bilgiye göre, Mehmet Okur’un çizmeyi kısa süre için giyeceği ve duruma göre 1 hafta boyunca kullanacağı, bu şekilde ayak parmaklarını oynatabileceği bildirildi.

Bu özel çizmenin ayrıca Mehmet’in parmaklarını uzatıp germesine ve bükmesine izin vereceği, ameliyat olan bölgede bir baskının ve hareketin gerçekleşmesine ise izin vermeyeceği kaydedildi.

"EN AZ BİR HAFTA ÖZEL ÇİZMEYİ GİYECEĞİM"


Yıldız oyuncu Mehmet Okur ise sitesinde yer alan açıklamasında, çok sıkıldığını, hareket edememenin ve maçlarda takım arkadaşlarının yanında olamamanın kendisi için çok zor olduğunu belirterek, "İlk aşamada dikiş olan yerlerde kızarma olmaması da önemli. En az bir hafta özel çizmeyi giyeceğim. Daha sonra ilk olarak havuz tedavisine başlayacağım. Ardından bisiklet tedavisiyle iyileşme dönemini sürdüreceğim" ifadelerini kullandı.

Geçirdiği zor dönemde kendisine destek olan herkese teşekkür eden milli basketbolcu, Türkiye’de çok sayıda seveninin kendisine mesaj ulaştırdığını ve bunun da kendisine büyük bir güç verdiğini dile getirdi.

AA

Haberin Devamı