Ekonomi Menderes Türel spor adına ne hayal ettiyse yapmış

Menderes Türel spor adına ne hayal ettiyse yapmış

Paylaş
Menderes Türel spor adına ne hayal ettiyse yapmış

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel her vaadini yapmış

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel her vaadini yapmış. Kentin her köşesinde ayak izi var. Koca Antalya’nın içinde spor adına aklınıza gelecek ne kadar tesis varsa bir nakış inceliğinde işlenmiş. Hayali olan stad bir çırpıda bitirilmiş. Adnan Menderes Spor Salonu, belediyeye ait mükemmel bir kapalı salon, yürüyüş parkurları, engelsiz plaj ve havuzlar, Konyaaltı Kapalı Spor Salonu, Muratpaşa Spor Kompleksi ve birçok spor merkezi...

Haberin Devamı

BÜLENT KORKMAZ VE EKİBİNİ ZİYARET

Bu yıl Antalyaspor için hamle yılıydı. Küme düşme potasının ötesinde Avrupa Kupaları'na katılmanın hayaliyle müthiş bir fark yarattı. Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ve ekibini ziyaretimizde, “Lisansın elinde ise sahaya çıkarsın hocam” dedim, gülüştük. Sözü Menderes Türel'e bırakıp nokta koyalım yazıya, “Sahaya çıkıp üçlü bile çektirdim takıma. Deplasmanda dayak yemişliğimiz bile var. Şimdi her şey yeni. Harika localardan üçlü çektiremiyoruz ama locada bağırmaya devam ediyoruz."

YOK BÖYLE TESİS

Türkiye'nin son 20 yılına baktığımızda, özellikle Süper Lig kulüplerinin yaptığı tesis hamlesi büyürken, bu kervana Antalyaspor da katılmış. Menderes Türel, harika bir tesisi iki yılda yapıp Antalyaspor'un emrine vermiş. Döşemealtı’nda 135 bin metrekare alan üzerine kurulu tesiste, kocaman bir kapalı tribünlü antrenman sahası var. Çok amaçlı spor salonu, 126 kişilik konaklama tesisi, bin 570 seyirci kapasiteli alan, 4 çim futbol sahası, 2 mini antrenman sahası, 2 tenis kortu ve konferans salonu da cabası. Dünyanın neresinden gelirseniz gelin, gördükten sonra terk etme şansınız yok. Basacaksınız sözleşmeyi, devam edeceksiniz Antalyaspor'da.

Haberin Devamı

FAİK GÜRSES