Gündem Meral Akşener, nikah şahidi oldu

Meral Akşener, nikah şahidi oldu

Paylaş
Meral Akşener, nikah şahidi oldu

TBMM eski Başkanvekili ve  İçişleri eski Bakanı olan ve yeni bir parti kurma hazırlığını sürdüren Meral Akşener, Bursa’da, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr İsmail Tatlıoğlu’nun oğlu Murat Tatlıoğlu’nun nikah şahitliğini yaptı

Partisinin tüzük çalışması, Bursa’da bir otelde 70 kişilik bir ekip tarafından tamamlanan TBMM eski Başkanvekili ve İçişleri eski Bakanı Meral Akşener, Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu’nun oğlu Murat Tatlıoğlu ile Sibel Salihoğlu´nun.bugün yapılan nikah törenine katıldı.

AKŞENER NİKAH ŞAHİDİ OLDU


Bursa’nın Nilüfer İlçesi’ndeki Podyum Davet’te düzenlenen törene siyaset ve iş dünyasının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey´in kıydığı nikahın şehitliklerini Meral Akşener, İçişleri eski Bakanı Mehmet Gazioğlu, TBMM eski Başkanvekili Sadık Yakut ve gelinin arkadaşı Betül Merve Demirci üstlendi.


'İKİ KATI İKTİDAR ÇIKACAĞINA İNANIYORUM'


Hatice ve İsmail Tatlıoğlu´nun oğulları Murat ie Rengin ve Mümin Salihoğlu´nun kızları Sibel´in nikah şahitliğini yapan Meral Akşener, nikah sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında genç çifte mutluluklar dileyerek "Muratın kardeşinin 16 yıl önce sünnetine geldik, oradan bir iktidar çıktı. Şimdi Murat ile Sibel´in evliliğinden iki katı bir iktidar çıkacağına inanıyorum" dedi.

Alkışlarla sahneden inen Meral Akşener, daha sonra İstanbul´daki bir programa katılmak için Bursa´dan ayrıldı.