Merkez Meram Belediyesi, Filistin'e 1 ambulans bedelinde para gönderecek

Meram Belediyesi, Filistin'e 1 ambulans bedelinde para gönderecek

Paylaş
Meram Belediyesi, Filistin'e 1 ambulans bedelinde para gönderecek

Meram Belediyesi, Filistin'e 1 ambulans bedelinde para gönderecek

Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)- MERAM Belediyesi, Mayıs ayı Meclis toplantısında, İsrail'in, Filistin halkına ve Gazze şeridine yönelik saldırıları kınadı. Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Kızılay’ın başlattığı yardım kampanyası kapsamında Filistin’in ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 1 ambulans bedeliyle destekte bulunacaklarını söyledi.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, başkanlığındaki meclis toplantısında Filistin’e destek İsrail’e kınama kararı oybirliğiyle kabul edildi. Mustafa Kavuş, “Biz her zaman Filistin Devleti’nin ve Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Her zaman Filistin’in, Kudüs’ün, Mescid-i Aksa’nın savunucusuyuz, onlarla birlikteyiz ve birlikte olmaya da devam edeceğiz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğündeki ülkemiz; İsrail'in Filistin'deki kanlı saldırılarının durdurulması ve uluslararası camianın İsrail'e güçlü bir tepki ve caydırıcı bir ders vermesi için yoğun bir diplomasi trafiği yürütmektedir’’ şeklinde konuştu.

“FİLİSTİN’E AMBULANS DESTEĞİNDE BULUNACAĞIZ”

Kızılay’ın başlattığı yardım kampanyası kapsamında Filistin halkının acil ihtiyaçlarından olan 1 ambulans bedelini Kızılay Meram Şubesi’ne ulaştıracaklarını belirten Başkan Kavuş, ''Filistin’i içinde bulunduğu halden çıkarmak hepimizin boynunun borcudur. Filistin halkı özgürleşene kadar, haklı davalarında kararlılıkla Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yaraların sarılması içinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı