Manavgat Merdivendeki demir çıkıntı eline saplandı

Merdivendeki demir çıkıntı eline saplandı

Paylaş
Merdivendeki demir çıkıntı eline saplandı

Merdivendeki demir çıkıntı eline saplandı

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde binanın merdiveninden hızla aşağı inerken dengesini kaybeden Nazar Dayanmaz (18) düşmemek için tutunduğu demir korkuluktaki sivri çıkıntının eline saplanması nedeniyle yaralandı.

Yukarı Pazarcı Mahallesi 4058 sokak adresinde bulunan evinin dış merdiveninden hızla aşağı inerken dengesini kaybeden Nazar Dayanmaz düşme tehlikesi geçirdi. Dengesini sağlamak için merdiven korkuluğuna tutunmaya çalışan genç kızın eline, korkulukta bulunan sivri çıkıntılar saplandı. Genç kızın çığlıklarını duyan komşuları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın elinin saplandığı demir parçanın kesilmesi gerektiğini bildirince, olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediye itfaiye kurtarma ekipleri tarafından demir kesilerek genç kız kurtarıldı. Ambulansa alınan Nazar Dayanmaz demirin çıkarılması ve tedavisinin yapılması için Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olaydan sonra, benzeri bir kazanın yeninden yaşanmaması için merdiven korkuluğunda bulunan sivri demir parçaları spiral ile kesildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı