Gündem Merdivenlerden düşüp yaralanan Emir: Park istiyoruz

Merdivenlerden düşüp yaralanan Emir: Park istiyoruz

Paylaş
Merdivenlerden düşüp yaralanan Emir: Park istiyoruz

İstanbul’da mahalle arasında top oynarken 2 metre yükseklikten merdiven boşluğuna düşen Emir’in, yöneticilerden bir ricası var: “Yakınlarda bir park olsa ben orada oyun oynamazdım. Lütfen bir park yapın ki çocuklar riske girmesin.”

İstanbul Beyoğlu’nda 11 yaşındaki Emir Haktan Doğan önceki gün arkadaşlarıyla sokak arasında top oynuyordu. Bir arkadaşıyla giriştiği ikili mücadele sırasında 2 metre yükseklikten bir binanın bodrum katına inen merdiven boşluğuna kafa üstü düştü.

Haberin Devamı

Mucize eseri ölümden dönen Emir’in kafası yarıldı, sağ kolu kırıldı.

'Başka oynayacak alan yok'

Emir yaşadığı anları şu cümlelerle ifade etti:

"Arkadaşlarımla yolda top oynuyorduk. Top bendeydi arkadaşım da benden top almaya çalıştı. Arkadaşım benden topu almaya çalışırken alamadı sonra beni itti. Bende orada korkuluklar olmadığı için oradan aşağıya yuvarlandım. Sürekli burada oynuyoruz başka oynayacak alan yok. Düştüğüm alanda bir ağ veya korkuluk gibi önlem olsa bizim için daha iyi olur. Kolumda kırıklar var. Kolum şu anda alçıda, kırık tam olarak kaynamazsa ameliyat olacağım. Kafamda da yarıklar var. Bu yakınlarda park yok bu bölgeye park yapılsa bizim için daha iyi olur"

DHA