Spor Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçı bilet fiyatları belirlendi

Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçı bilet fiyatları belirlendi

Paylaş
Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçı bilet fiyatları belirlendi

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçının bilet fiyatları açıklandı.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Genel Sekreteri Adem Serin, yaptığı yazılı açıklamada, Mersin İdmanyurdu’nun 90. kuruluş yıl dönümüne denk gelen Beşiktaş maçının 16 Ağustos Pazar günü saat 22.00’de, Mersin Stadyumu’nda oynanacağını hatırlatarak, 90. yıla denk gelen bu yılı "Sevda sezonu" olarak adlandırdıklarını belirtti.

Kuruluş yıl dönümünü kutlamak ve lige iyi bir başlangıç için Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini aktaran Serin, taraftarların desteğini beklediklerini ifade etti.

Kombine biletlerin kale arkası tribünleri 120, doğu maraton tribünü 500, batı kapalı tribün bin, VIP tribününün ise 2 bin lira olarak satışa çıktığını anımsatan Serin, Beşiktaş maçı bilet fiyatlarının da belirlendiğini kaydetti.

Serin, Beşiktaş maçı biletlerinin kale arkası tribünleri alt kat 100, üst kat 120, doğu maraton tribünü alt kat 200, üst kat 220, batı kapalı tribün alt kat 300, üst kat 350, VIP tribünü 500, misafir takım seyirci tribününün ise 155 liradan satışa çıktığını ve bu sezon "4 büyükler"le oynanacak maçlarda da aynı fiyatlandırmanın uygulanacağını aktardı.

Kombine biletlerin satışlarının Tevfik Sırrı Gür Stadyumu gişelerinde devam ettiğini hatırlatan Serin, Beşiktaş maçı biletlerinin 14 Ağustos Cuma gününden itibaren Mersin Stadyumu satışa çıkacağını belirtti.

AA

Haberin Devamı