Spor Mersin İdmanyurdu galibiyeti unuttu

Mersin İdmanyurdu galibiyeti unuttu

Paylaş
Mersin İdmanyurdu galibiyeti unuttu

Spor Toto Süper Lig'de iki kez öne geçtiği İstanbul Başakşehir maçını beraberlikle tamamlayan Mersin İdmanyurdu, son 6 haftadır kazanamazken, deplasmandaki şansızlığını da kıramadı.

Ligin 17. haftasında deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaşan Mersin ekibi, iki kez öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak, karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Son haftalardaki kötü gidişe "dur" diyemeyen kırmızı-lacivertli takım, galibiyet hasretini giderme şansını da kaçırdı.

En son 11. haftada sahasındaki Sivasspor maçını kazanan güney ekibi, Torku Konyaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe’ye mağlup oldu, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği ve İstanbul Başakşehir ile berabere kaldı.

Galibiyetle buluşma şansını gelecek hafta yapılacak Beşiktaş maçına bırakan Mersin İdmanyurdu, deplasmandaki şansızlığını da sürdürdü.

Mersin ekibi, deplasmanda ilk ve son galibiyetini 4. haftada Kardemir Karabükspor maçında alırken, İstanbul’da oynanan Kasımpaşa ve İstanbul Başakşehir maçlarında da galibiyeti koruyamayarak beraberlikle yetindi.

Sinan Kaloğlu ilk kez 11’de

Mersin İdmanyurdu’nda ilk yarıda görev aldığı 13 maça da sonradan giren ve attığı 4 golle "nöbetçi golcü" olarak anılmaya başlanan Sinan Kaloğlu, İstanbul Başakşehir maçında ilk kez 11’de sahaya çıktı.
Maçın 5. dakikasında topu ağlarla buluşturan tecrübeli oyuncu, gol sayısını 5’e çıkartarak takımının da en golcü oyuncusu oldu. Mersin ekibinin ikinci golünü atan Mehmet Taş da bu sezon ilk kez fileleri havalandırdı.

AA

Haberin Devamı