Spor Mersin'de futbolcular kazan kaldırdı

Mersin'de futbolcular kazan kaldırdı

Paylaş
Mersin'de futbolcular kazan kaldırdı

Geçen hafta valinin önünde gerçekleştirilen toplantıda, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'nın konuşması sırasında salonu terk ederek Mersin İdmanyurdu futbolcuları bu kez idmana çıkmadı

Futbolcuların idmana çıkmadığını öğrenen Asbaşkan Mustafa Ağaoğlu, tesisleri gelerek teknik heyetle görüştü. Son olarak bugün yapılan protestoda idmana çıkmayan futbolcularla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Ağaoğlu, yapılan protestoların sebebini anlayamadığını belirtti, şöyle dedi: "Cuma gününe kadar futbolcularımıza 2.1 milyon TL ödeme yapacağımızı söylemiştik. Buna rağmen protestolar sürüyor. Açıkçası çok anlam veremiyoruz. Bu krizin çözülmesi için elimizden geleni yapıyoruz."

Başkan Ali Kahramanlı, futbolcuların ödemelerinin yapılacağını, idmanlara çıkmaması gibi bir durumun olmamlası gerektiğini söyledi, "Biz söz verdiğimiz miktarı yatırmak istiyoruz. Ancak Trabzsonspor maçı primini de istediler.

Biz öncelikle 2 milyon TL'nin ödenmesini sağlayacağız. Orduspor maçının ardından da primleri ödenecek. Bundan sonra eylem yaparlarsa bu eylem futbolcuların kendisini bağlar" diye konuştu.

Mustafa İNSAN/DHA

Haberin Devamı