Merkez Mersin’e verilen dozerin teslimi yapıldı

Mersin’e verilen dozerin teslimi yapıldı

Paylaş
Mersin’e verilen dozerin teslimi yapıldı

Mersin’e verilen dozerin teslimi yapıldı

MERSİN, (DHA)-ORMAN Genel Müdürlüğü tarafından Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne tahsis edilen bir dozer teslim edildi.
Orman Bölge Müdürlüğü’nün 2020 yılında makine parkında bulunan dozer, greyder ve ekskavatörlerin yıllık çalışma saati bazında 28 Orman Bölge Müdürlüğü arasında 1’inci sırada tamamlaması nedeni ile Orman Genel Müdürlüğüce satın alınan 2 dozerlerden bir tanesi, çalıştırma performansı nedeni ile dolayı Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne ödül olarak gönderildi.
Orman yollarının yapım, tamir-bakım faaliyetleri ile orman yangınla mücadele hizmetlerinde kullanılmak üzere Bölge Müdürlüğüne tahsis edilen dozer teslim alındı. Teslim alınan dozer operatörlerine yönelik de eğitim verildi.
Hizmete alınma nedeni ile yapılan eğitime Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, müdür yardımcıları, şefler, tamir ve bakım atölye şefi ve dozer operatörleri katıldı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, yeni dozerin kentte hayırlı olması temennisinde bulunarak, ormancılık faaliyetlerinin yürütülmesinde ulaşımın büyük önem arz ettiğini belirtti.
Bölge Müdürü Akduman, ayrıca silvikültür, ağaçlandırma, üretim ve orman yangınları başta olmak üzere tüm ormancılık faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yapılmasında iş makinelerinin çok önemli olduğunun altını çizdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı