Magazin Mert Yazıcıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Mert Yazıcıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Mert Yazıcıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Kanal D'de yakında '1 Litre Gözyaşı' adlı dizi başlıyor. Projede 'Dedemin İnsanları' ve 'Kayıp Şehir'de rol alan oyuncu Mert Yazıcıoğlu da yer alıyor. Peki, Mert Yazıcıoğlu kimdir?

'1 Litre Gözyaşı' yakında Kanal D ekranlarında diziseverlere "merhaba" diyecek. Ailenin önemini, inancın gücünü ve hayatın güzelliklerini gözler önüne serecek olan dizi gerçek bir hayat hikayesinden alıntı. Dizinin oyunculardan biri de Mert Yazıcıoğlu... Peki, Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Haberin Devamı

MERT YAZICIOĞLU KİMDİR?

10 Mayıs 1993 yılında İstanbul’da doğan Mert Yazıcıoğlu, aslen Denizlilidir. Dizi oyuncusu olan Yazıcıoğlu, İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Aydın Üniversitesi İşletme Bölümüne girmiş ve halen eğitimine devam etmektedir.

OYUNCULUĞA TESADÜFEN BAŞLADI

Oyunculukla bir arkadaşı sayesinde tesadüfen ilgilenmeye başlayan Mert Yazıcıoğlu, Can Sipahi’nin yardımları ile kendini oyunculuk konusunda geliştirmek için, Üç Mota eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almıştır. Bir süre sonra, Dedemin İnsanları adlı filmle, oyunculuğa ilk adımını atan Yazıcıoğlu, ilgi çekici fiziği ve iyi oyunculuk performansı sayesinde, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Mert Yazıcıoğlu’nun Rol Aldığı Film Ve Diziler

Haberin Devamı

– Dedemin İnsanları

– Kayıp Şehir