Magazin Meryem Uzerli'nin başına talih kuşu kondu

Meryem Uzerli'nin başına talih kuşu kondu

Paylaş
Meryem Uzerli'nin başına talih kuşu kondu

Sevgilisi Alp Özcan'la F1 şampiyonasını izlemek için Monaco'ya giden Meryem Uzerli'nin başına talih kuşu kondu

VIP bir partiye katılan güzel oyuncu, burada tanıştığı ünlü yapımcı Mohammed Al Turki'den filminde oynaması için teklif aldı

Haberin Devamı

Eski aşkı Can Ateş yüzünden maddi ve manevi kayba uğrayan Meryem Uzerli'nin yüzü yeni sevgilisi Alp Özcan sayesinde güldü.

Yat firması sahibi olan aşkıyla Formula 1 Dünya Şampiyonası'nı izlemek için Monaco'ya giden güzel oyuncu, burada dünyaca ünlü yıldızlarla bir araya geldi.

BU AŞK MERYEM'E YARADI

St. Tropez'de de ofisi olan Alp Özcan'ın arkadaş ortamıyla VIP partilere katılan Meryem Uzerli'nin başına burada talih kuşu kondu.

Türkiye dışında Arap dünyasında da geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu, dünyaca ünlü yapımcı Mohammed Al Turki ile tanıştı.

Hollywood'da Richard Gere'in rol aldığı 'Entrika'nın da aralarında bulunduğu 12 filmde yapımcı olarak görev alan Suudi Arabistanlı Turki, yeni filminde rol alması için Meryem Uzerli'ye teklif götürdü.

Haberin Devamı

Uzerli de teklifi hemen kabul etti.

İkilinin buluşmasını sosyal medyadan öğrenen Araplar, büyük sevinç yaşadı.

Bu arada Meryem Uzerli, sevgilisi ve Mohammed Al Turki'nin de bulunduğu kalabalık bir grupla şampiyonanın ardından verilen kutlama partisine katıldı.

Güzel oyuncu, Jimmy'z isimli lüks mekanda Justin Bieber, 50 Cent ve Oscarlı aktör Adrien Brody'nin yaptığı düeti dinleme şansı buldu.

REKLAM GELİYOR

Kendi ismini taşıyan bir kozmetik markası çıkaran Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde Dubai'ye giderek burada da satışa sunacağı ürünlerinin reklam çekimlerini yapmıştı.

ALTIN ÇOCUĞUN AKRABASI

Londra'da altın kaplama Bentley, Lamborghini, Rolls Royce ve ciple dolaşan milyarderin kimliği geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.

Bu ismin Suudi Arabistan kraliyet ailesinin mensubu olan Turki Bin Abdullah olduğu öğrenildi.

'Altın çocuk' ile Uzerli'nin tanıştığı yapımcı Mohammed Al Turki de yakın akraba.

Takvim