Spor Mesajların altından seks skandalı çıktı

Mesajların altından seks skandalı çıktı

Paylaş
Mesajların altından seks skandalı çıktı

All Blacks (Yeni Zelanda Milli Ragbi Birliği Takımı) yıldızı Aaron Smith’in bir kadınla mesajlaşmaları ortalığa dökülünce seks skandalı ortaya çıktı!

posta.com.tr

Yıldız oyuncu Aaron Smith’in, avukat olduğu bilinen ancak ismi gizli tutulan bir kadınla olan ‘skandal’ mesajlaşmaları gündeme bomba gibi düştü.

Aaron Smith’in havaalanındaki tuvalette bir kadınla seks yaparken yakalanması gündemi uzunca bir süre meşgul etmişti. Ancak yıldız oyuncu bunun büyük bir hata olduğunu söylemiş ve kendisinin değil karşısındaki kadının onu zorladığını iddia ederek gözyaşları içinde özür dilemişti. Ortaya dökülen Facebook mesajlarında ise durumun aslında hiç de böyle olmadığı ve Smith ile ‘gizemli’ kadının çok uzun süredir konuşup görüştükleri, yakalanmalarının ardından da Smith’in kadına tüm bunları gizli tutması için yalvardığı ve hatta asla sevişmediklerine dair bir belge imzalatmak istediği ortaya çıktı.

ŞANS SEKSİ İÇİN YALVARIYORDU


Müstehcen mesajlarda Aaron Smith, konuştuğu kadından çıkacağı maçlar öncesi ‘iyi şanslar seksi’ istiyor ve ona seksi fotoğraflar yollamasını istiyordu.

Buluşma yeri olarak havaalanındaki engelliler tuvaletini seçiyorlardı. Yakalanmalarının ardından kadınla konuşmaya devam eden Smith, olayları gizli tutması için adeta yalvarıyor.

Genç kadına kız arkadaşı olmadığını söyleyen ve buna ikna eden başarılı oyuncunun uzun süredir Teagen Voykovich ile bir ilişkisi var.

Seks skandalı ortaya çıktıktan sonra, kadına bunu kız arkadaşına anlatmaması için yalvaran Smith, bununla da yetinmeyip bir de olayları bambaşka gösteren bir hikâye yazıyor ve kadının da olayı herkese bu şekilde anlatması için baskı yapıyor. Smith’in ‘uydurduğu’ hikâyeye göre; konuştuğu kadının erkek arkadaşıyla büyük sorunları vardı.

Smith ile sadece büyük problemlerini konuşmak için buluşan kadın, yaşadığı duygusal çöküntü yüzünden Smith’le yakınlaşıyor ancak ‘mağrur’ yıldız buna çok şaşırıyor ve panik yapıp oradan kaçıyor!

Hikâyede tek suçlu olarak kadını göstermek isteyen ve olaylardan sıyrılan Smith, mesajlaşmalarının ortaya çıkmasından sonra takımının yöneticilerine ve diğer herkese yalan söylediği için suçlandı.

Şu an takım arkadaşlarıyla Sydney’de maç hazırlığı yapan Smith’in gerçekten çok sarsıldığı ve ‘yaptığım her şey çok büyük bir hataydı’ dediği öğrenildi. Ayrıca bu skandaldan sonra All Blacks yöneticilerinin Smith’i eve gönderecekleri ve bir maç ceza verecekleri öğrenildi.

Haberin Devamı