Merkez MESKİ, çalışanları için doğa ve kültür gezisi düzenledi

MESKİ, çalışanları için doğa ve kültür gezisi düzenledi

Paylaş
MESKİ, çalışanları için doğa ve kültür gezisi düzenledi

MESKİ, çalışanları için doğa ve kültür gezisi düzenledi

MERSİN, (DHA)- MERSİN’de Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, çalışanlarını hafta sonunda Uzuncaburç Antik Kenti’ne götürdü.

MESKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Mersin Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (MEDADİK) üyeleri ile birlikte düzenlenen “Geleneksel Personel Kültür ve Doğa Gezisi”, Silifke İlçesi Uzuncaburç Antik Kenti’ne hareket edilmesi ile başladı. Uzuncaburç Antik Kenti’nde düzenlenen etkinliğe, MESKİ çalışanları aileleri birlikte katıldı. MESKİ personeli, Uzuncaburç Antik Kenti’nde bol bol fotoğraf çektirerek, tarihi dokuyu gezip, doğanın eşsiz güzelliğinin tadını çıkardı. Uzuncaburç mesire alanında kurulan piknik alanında toplanan MESKİ çalışanları ve aileleri, müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdi.
MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç yaptığı açıklamada, "Düzenlediğimiz etkinlikle MESKİ çalışanlarımızın iş yoğunluğunun stresinden bir nebze olsun kurtulmalarını amaçladık. MESKİ olarak büyük bir aileyiz. Başarı ancak birlikle mümkündür. Çalışanlarımız ve çalışanlarımızın aileleri arasındaki kaynaşmanın sağlanması amacıyla düzenlemiş olduğumuz bu etkinliği geleneksel hale getireceğiz. Gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerle birbirimizi daha iyi tanımamızı, tüm çalışanlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlayarak, moral ve motivasyonlarını arttırmayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımıza 7/24 kesintisiz hizmet eden MESKİ çalışanlarımıza yönelik bu tür faaliyetlere devam edeceğiz. Katkılarından dolayı Mersin Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü (MEDADİK) üyelerine teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı