Silifke MESKİ, Silifke’de altyapı çalışmalarını sürdürüyor

MESKİ, Silifke’de altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Paylaş
MESKİ, Silifke’de altyapı çalışmalarını sürdürüyor

MESKİ, Silifke’de altyapı çalışmalarını sürdürüyor

MERSİN, (DHA)- MERSİN’de Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke ilçesine bağlı Narlıkuyu, Göksu, Yeni Mahalle ve Yeşilovacık Mahalleleri’nde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.
MESKİ Genel Müdürlüğü, hem mevcut mahallelerin hem de yeni yerleşim alanlarının içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu ihtiyacını karşılamak için hizmetlerine devam ediyor. MESKİ Silifke Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Silifke İlçesi’nde bulunan Narlıkuyu Mahallesi Tebelleş Sokak'taki vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak için 4 bin 200 metre içme suyu şebeke hattı ve 25 adet abone bağlantısını tamamlarken, Kale Sokak'taki vatandaşların içmesuyu ihtiyacını karşılamak üzere içmesuyu şebeke hattı ile abone bağlantıları gerçekleştirdi. MESKİ Silifke ilçesine bağlı ekipler, ayrıca Yeşilovacık Mahallesi'nde ise Tisan yolu üzerinde bulunan içmesuyu şebeke hattının sürekli arızalanması sebebiyle yaşanan içmesuyu sorununa, yeni içmesuyu şebeke hattı ile birlikte abone bağlantılarını yaparak son verdi. Göksu Mahallesinde ise yağmursuyu hattındaki çökme sonucunda iki yıldır yaşanan yağmursuyu hattı sorunu, hattın rehabilitesi sağlanarak, çözüme kavuşturuldu. Ekipler, son olarak Yeni Mahalle, Silifke Fen Lisesi içerisinde kanalizasyon hattının ekonomik ömrünü tamamlanmasından dolayı yeni kanalizasyon abone hattı ve parsel baca bağlantısı yaparak, mahallenin kanalizasyon sorununu çözdü. MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Mersin’in 13 ilçesinin altyapı sorununu çözüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade ederek, “Silifke İlçemizin Narlıkuyu, Göksu, Yeni Mahalle ve Yeşilovacık Mahallelerinde yaptığımız hat döşeme çalışmalarını, tüm ilçelerimizde sürdürerek, kentimizin tüm ilçelerinde kalıcı çözümler üretiyoruz” dedi.

MERSİN, (DHA)- MERSİN’de Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke ilçesine bağlı Narlıkuyu, Göksu, Yeni Mahalle ve Yeşilovacık Mahalleleri’nde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.
MESKİ Genel Müdürlüğü, hem mevcut mahallelerin hem de yeni yerleşim alanlarının içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu ihtiyacını karşılamak için hizmetlerine devam ediyor. MESKİ Silifke Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Silifke İlçesi’nde bulunan Narlıkuyu Mahallesi Tebelleş Sokak'taki vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak için 4 bin 200 metre içme suyu şebeke hattı ve 25 adet abone bağlantısını tamamlarken, Kale Sokak'taki vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere içme suyu şebeke hattı ile abone bağlantıları gerçekleştirdi. MESKİ Silifke ilçesine bağlı ekipler, ayrıca Yeşilovacık Mahallesi'nde ise Tisan yolu üzerinde bulunan içmesuyu şebeke hattının sürekli arızalanması sebebiyle yaşanan içme suyu sorununa, yeni içme suyu şebeke hattı ile birlikte abone bağlantılarını yaparak son verdi. Göksu Mahallesi’nde ise yağmursuyu hattındaki çökme sonucunda iki yıldır yaşanan yağmur suyu hattı sorunu, hattın düzenlenmesi sağlanarak, çözüme kavuşturuldu. Ekipler, son olarak Yeni Mahalle, Silifke Fen Lisesi içerisinde kanalizasyon hattının ekonomik ömrünü tamamlanmasından dolayı yeni kanalizasyon abone hattı ve parsel baca bağlantısı yaparak, mahallenin kanalizasyon sorununu çözdü. MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Mersin’in 13 ilçesinin altyapı sorununu çözüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade ederek, “Silifke İlçemizin Narlıkuyu, Göksu, Yeni Mahalle ve Yeşilovacık Mahallelerinde yaptığımız hat döşeme çalışmalarını, tüm ilçelerimizde sürdürerek, kentimizin tüm ilçelerinde kalıcı çözümler üretiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı