Merkez Meslekte 25 yılını dolduran çalışanlara 'Tebrik Belgesi'

Meslekte 25 yılını dolduran çalışanlara 'Tebrik Belgesi'

Paylaş
Meslekte 25 yılını dolduran çalışanlara 'Tebrik Belgesi'

Meslekte 25 yılını dolduran çalışanlara 'Tebrik Belgesi'

Adnan AÇIKGÖZ/MERSİN, (DHA) - MERSİN Adliyesi'ndeki görevlerinde 25 yılı dolduran memurlara düzenlenen törenle 'Tebrik Belgesi' verildi.
Adliye konferans salonunda düzenlenen törene Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan başta olmak üzere; emektar çalışanlar, hakimler, savcılar ve adliye personeli katıldı. Eski memurların çalışkanlık ve fedakarlık örneği olduğunu dile getiren Başsavcı Ercan, "Adliyelerde uzun yıllar kıt imkanlar ve yokluk içinde çalışarak bizleri buralara getiren bütün personelimize teşekkür ediyorum. Artık sıkıntıları yaşamıyoruz. Şimdi Allah'a şükürler olsun ki, hepimiz çok güzel şartlarda daha rahat imkanlarda çalışıyoruz. Yeni başlayan arkadaşlar arasında da çok çalışkan arkadaşlar var ama eski personelimiz sorumluluk bilinci, çalışkanlık ve fedakarlıkları ile eli öpülesi davranışlar sergilemiştir. Yeni arkadaşlarımızı yermeyelim ama eski personelimizin ciddiyetini yeni arkadaşlarımızdan da bekliyoruz. Adliyenin her karışında emeği olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
Ercan, konuşmasının ardından meslekte 25 yılı geride bırakan çalışanlara Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün imzasını taşıyan 'Tebrik Belgesi'ni verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı