Spor Mesut Hoşcan: Erkan Zengin için Trabzonspor ile anlaştık

Mesut Hoşcan: Erkan Zengin için Trabzonspor ile anlaştık

Paylaş
Mesut Hoşcan: Erkan Zengin için Trabzonspor ile anlaştık

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin'in transferiyle ilgili Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Teknik direktör Michael Skibbe’nin imza töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mesut Hoşcan, yetkisiz menajerlerin transfer dönemlerinde oyuncuları farklı bir noktaya getirdiğini ve akıllarını çeldiklerini belirterek, "Bunları kınıyorum. Camiaların karşı karşıya gelmemesi için çok duyarlı davranıyoruz. Erkan Zengin transferinde Trabzonspor ile prensipte anlaştık" dedi.

Erkan Zengin’in 2017 yılına kadar Eskişehirspor’un sözleşmeli futbolcusu olduğuna dikkati çeken Hoşcan, "Biz, Trabzonspor ile bu transfer konusunda el sıkıştık. Kendileri oyuncuyla görüşmeye devam ediyor. Bu konuda çok farklı haberler yapılıyor, bunlara itibar etmemek gerekiyor. Erkan Zengin, Eskişehirspor’da Erkan Zengin olmuştur. Oyuncuların kendilerini geliştiren kulüplere karşı sorumlulukları vardır. Kendisi bize ayrılmak istediğini belirtmiş, biz de buna sıcak bakmıştık" diye konuştu.

Hoşcan, Erkan Zengin ile ilgili Fenerbahçe’nin de bir teklifi olduğunu vurgulayarak, "Mahmut Uslu ile bizzat görüştüm. Bize tekliflerini sundular. Bize uygun olmadığını ve Trabzonspor’a yakın olduğumuzu belirttik" ifadesini kullandı.

Emre Güral transferi

Başkan Hoşcan, Trabzonsporlu futbolcu Emre Güral’ın transferiyle ilgili olarak şöyle konuştu:

"Emre Güral’ı buraya getirdik ve kulübünden antrenmanlara çıkması ve takımda kalması konusunda izin aldık. Büyük bir aksilik olmadığı takdirde, kendisi Eskişehirspor’un oyuncusu olacaktır. Erkan Zengin transferinde takas olmasa bile bonservisi konusunda Trabzonspor ile anlaşmıştık. Sadece formaliteler var. Biz etik değerlere önem veriyoruz. Helalleşmeden bir oyuncuyu almak ve göndermek gibi bir niyetimiz yok."

AA

Haberin Devamı