Futbol Mesut Özil: Fenerbahçe'de aynı başarılara imza atmak istiyorum
Paylaş
Mesut Özil: Fenerbahçe'de aynı başarılara imza atmak istiyorum

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, kariyerinde elde ettiği başarıların benzerlerini yeni kulübünde de etmek istediğini söyledi.

TRT Deutsch'a konuşan Özil, "Fenerbahçe'ye transfer olduğum için çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Bu her zaman benim hayalimdi. Çocukluğumdan beri bu takımın büyük bir taraftarıydım ve Fenerbahçe sürekli takip ettiğim bir takımdı. Şimdi Fenerbahçe'nin bir oyuncusu olarak buradayım ve hedefimiz tabii ki şampiyon olmak. Bu sene bunu başaracağımızı umuyorum" dedi.

Haberin Devamı

"Maçlardan önce dua ettiğini biliyoruz. Ettiğin özel bir dua var mı?" sorusuna cevap veren Türk asıllı Alman futbolcu "Ben bir Müslümanım. Önce Kuran'dan kesitler okuyorum. Bunları okuduktan sonra da tabii ki takım arkadaşlarım için her şeyin yolunda gitmesini diliyorum. Bunun gibi şeyler" ifadelerini kullandı.

"Erol Bulut, Okocha ile hem Frarkfurt'ta hem de Fenerbahçe'de beraber oynadı. Erol Bulut'un aktif futbolculuk zamanlarını hatırlıyor musun?" sorusunu yanıtlayan Mesut Özil "Hepsini değil diyelim. Tabii ki o zamanlar Fenerbahçe'yi takip ediyordum ve ikisinin de maçlarını seyrediyordum. Jay-Jay Okocha tabii teknik olarak çok yetenekli bir oyuncuydu. Bu kulüpte ikisi de başarılı işlere imza attılar. Ve ben de aynı şekilde Fenerbahçe'de aynı başarılara imza atmak istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı