Spor Mesut Özil: Real Madrid kariyerimi babam bitirdi

Mesut Özil: Real Madrid kariyerimi babam bitirdi

Paylaş
Mesut Özil: Real Madrid kariyerimi babam bitirdi

Mesut Özil, yayınladığı otobiyografisinde babasıyla olan ilişkisinin perde arkası detaylarını anlattı.

Arsenal forması giyen Mesut Özil, Real Madrid'den ayrılma gerekçesi olarak babasıyla olan ilişkisini gösterdi.

Mesut Özil, Bild'de yayınlanan otobiyografisinde, o dönem menajerliğini yürüten babasının başkan Florentino Perez'le yaptığı görüşmenin olumsuz geçmesinin ardından Arsenal'e transfer olmaya karar verdiğini açıkladı.

"BAŞKANIN KAPISINI YUMRUKLADI"


"Babam transfer görüşmelerinin ne kadar zorlu geçeceğini bilmiyordu. Pazarlık sürecinde babam inatçı bir tavır sergiledi. Hatta Real Madrid başkanı Florentino Perez'in kapısını kızgın bir şekilde yumrukladı." diyen Mesut, Real'den Arsenal'e transfer olma sürecini ateşleyen olayı şöyle anlattı:

"Perez'le yaptığı görüşmede rest çekince sorunlar başladı. Kariyerim için en doğru olanı yapmak zorundaydım ve Arsene Wenger'i aradım çünkü öyle bir durumda ilk onu arayacağıma dair söz vermiştim" dedi.

Babasının bu tavrının kendi için büyük sorunların doğurduğunu belirten Mesut, "Real ile pazarlıklar çıkmaza girince, Arsenal'in yaptığı teklifi kabul ettim. O saatten sonra babamla yollarımı ayırdım. Bana çok kızdı, kırıldı. Kendi yönettiği Twitter hesabımı kapattı. Beni takip eden milyonlarca takipçi bir anda yok oldu." dedi.

Haberin Devamı