Spor Mesut Özil'in aklı Dünya Kupası'nda

Mesut Özil'in aklı Dünya Kupası'nda

Paylaş
Mesut Özil'in aklı Dünya Kupası'nda

Mesut Özil'in aklı Dünya Kupası'nda

Bundesliga'da Werder Bremen'in 22 maçlık yenilmezliğinde en büyük rolü üstlenen Mesut Özil, dünya klasında olma yolunda hızla ilerliyor.

Haberin Devamı

Werder Bremen Teknik direktörü Thomas Schaaf, Mesut'un çok daha iyi olacağını ifade ederken, Alman milli takımında da görev yapan genç oyuncu, "Burada çok mutluyum. Amacım önce Bremen ile şampiyon olmak daha sonra ise 2010 Dünya Kupası'nda Almanya ile mutlu sona ulaşmak" dedi.

Bremen'in teknik direktörü Thomas Schaaf'ın bu yılki başarısında en büyük pay sahiplerinden biri olan Mesut Özil'i hocası da el üstünde tutuyor. Özil'e bir yandan övgüler yağdıran bir yandan daha da gelişmesi geriktiğini belirten Schaff, "Bremen'in en önemli ve en faydalı futbolcusu. Çok çalışkan ve disiplinli. Kendisini her geçen gün daha da geliştirmeli. Bizim vazgeçemeyeceğimiz çok önemli bir oyuncumuz oldu. Brezilyalı oyun kurucu Diego'nun Juventus'a gitmesiyle Mesut Özil şu ana kadar ligin en önemli oyuncusu oldu. Fakat başarı bir kişinin değil. Takım olarak ta iyi futbol oynuyoruz. Fakat gücümüzün daha fazla olması Mesut Özil gibi yetenekli futbolcuların da takımda olmasına bağlı" dedi.

Haberin Devamı

MESUT DÜNYA KLASINA YAKLAŞIYOR

Mesut Dünya klasında bir futbolcu deniliyor? Bu sizce doğru mudur? sorusuna ise Teknik direktör Schaaf, "Önce 21 yaş altı sonra Almanya A milli takımında çok başarılı maçlar çıkaran Mesut Özil herkesi büyüleyip şaşırttı. Fakat biz onun yeteneklerini çok önceden biliyorduk. Bunun için şaşırmadık. Dünya klasında olma yolunda çok hızlı gidiyor. Eksiklik olarak, vücudunu daha iyi geliştirmesi yanında kafa toplarında daha iyi olması gerekiyor. Ayrıca ne zaman çalım, ne zaman pas vereceğini öğrenmesi şart. Bu da zamanla tecrübe kazandıkça otomatikman gelir" diye yanıtladı.

HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Thomas Schaaf'ında başarıda çok büyük katkısı olduğunu dile getiren Mesut Özil "Burada çok mutluyum. Amacım önce Bremen ile şampiyon olmak daha sonra ise 2010 Dünya Kupası'nda Almanya ile mutlu sona ulaşmak" dedi.

İsa DEVEÇEKEN / FRANKFURT-DHA