Magazin Mesut'un en beğendiği Türk kızı

Mesut'un en beğendiği Türk kızı

Paylaş
Mesut'un en beğendiği Türk kızı

Ünlü futbolcu Mesut Özil İstanbul'a bir geldi, pir geldi, ortalık birbirine girdi. Özil'in adı ilk önce Hadise ile sonra ise Ece Erken ile aşk dedikodularına karıştı. Sonrasında bir isim daha polemiğe katıldı

Özil'in iki gece Nişantaşı Sess Bar'da eğlendiği, ilk olarak Hadise'nin Özil'in yanına gittiği sonra da Ece Erken'in Özil ile görüldüğü iddia edildi. Hadise ve Ece Erken tarafından bu iddialar yalanlandı.

Bu ara polemiğe Ebru Polat da karıştı. Polat, Twitter'da, "Mesut'un beğendiği tek Türk kızı benim.. Kimseyle görüşmez başka.. Verdiği sözü tutar.. Boşuna kasmayın kendinizi.. Ne Hadise ne de Ece... "

Haberin Devamı

Konu üzerine Ebru Polat "Mesut Özil ile görüştünüz mü?" sorusuna "Hayır görüşmedik" yanıtını verdi. Sonrasında kendisine "Ece Erken ve Hadise iddialarına ne diyorsunuz?" sorusuna da Polat "Gazetelerden okuduğuma göre Ece Erken ve Hadise Mesut Özil ile tanışmak istemiş. Mesut da reddetmiş. İki gece Sess Bar'da eğlendi. Oranın sahibi arkadaşım, orada çalışan müzisyenler de arkadaşlarım. Mesut, sabaha kadar benim şarkılarımın çalınmasını istemiş. Hatta Seni Aldattım şarkısını da çaldırmış. İnsanlar benim şarkılarımla dans ederken Mesut'un çok hoşuna gitmiş" şeklinde görüş verdi.

(Habertürk)