Gündem Meteoroloji uyarmıştı! Pendik'te araçlar mahsur kaldı, trafik durdu

Meteoroloji uyarmıştı! Pendik'te araçlar mahsur kaldı, trafik durdu

Paylaş
Meteoroloji uyarmıştı! Pendik'te araçlar mahsur kaldı, trafik durdu

İstanbul'da Pendik, Kartal ve Tuzla'da kuvvetli yağış etkili oluyor. Pendik'te yollar göle dönerken araçlar mahsur kaldı, D-100'de trafik durdu. İtfaiye yollardaki su birikintilerine müdahale ediyor. Ayrıca bir anaokulunu su bastı. Okulun içinde mahsur biri hamile 3 öğretmen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbul'un doğusunda etkili olan kuvvetli yağışın ardından Yenimahalle'de bulunan bir okulun anaokulu binasında etkili olan kuvvetli yağışın ardından su baskını yaşanan okulda bulunan öğretmenler mahsur kaldı.

Haberin Devamı

3 ÖĞRETMEN MAHSUR KALDI

1'i hamile 3 öğretmen olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Okulda öğrenci olmadığı öğrenildi. Okuldaki su tahliyesi devam ediyor.

Uyarının ardından, Pendik, Kartal ve Tuzla'da kuvvetli yağış etkili olmaya başladı.

Bir belediye işçisi, sel sularına kapılan yavru kediyi suni teneffüsle hayata döndürdü. İşçi, havluya sardığı kediyi veterinere götürdü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İstanbul Pendik ve Tuzla ilçeleri ile Yalova'da önümüzdeki 2 saat boyunca kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yıldırım düşmesi ile sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunmalı" denilmişti.

Alt geçitte mahsur kalan bir vatandaş, kendisine sarkıtılan merdivene tırmanarak kurtuldu.

Haberin Devamı

Pendik'te yollar göle dönerken D-100'de trafik durdu. İtfaiye yollardaki su birikintisini müdahale ediyor.