Gündem Meteoroloji yağışların sona ereceği tarihi açıkladı

Meteoroloji yağışların sona ereceği tarihi açıkladı

Paylaş
Meteoroloji yağışların sona ereceği tarihi açıkladı

Meteoroloji'den müjde gibi haber geldi. 5 günlük hava durumu tahmin raporunu internet sitesinden paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışların sona ereceği tarihi açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz kıyıları ile Kocaeli, Sakarya, Aydın, Muğla ve Karabük çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Haberin Devamı

HAFTA SONU HAVALAR NASIL OLACAK?

Meteoroloji'nin resmi internet sitesinden paylaştığı 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre 24 Kasım Cumartesi günü yurt genelini etkileyen sağanak yağışlar bitiyor. Sıcaklıkların ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin 2-5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güney ve batı yönlerden, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.