Gündem Meteorolojiden "yoğun kar yağışı" uyarısı

Meteorolojiden "yoğun kar yağışı" uyarısı

Paylaş
Meteorolojiden "yoğun kar yağışı" uyarısı

Meteoroloji, yeni bir yağışlı hava dalgası için uyarıda bulundu. Yoğun kar yağışı uyarısının yapıldığı açıklamada Türkiye'nin kuzeybatısı ve özellikle Trakya bölgesinde etkili yağış beklendiği vurgulandı

Türkiye'nin kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların, etkisini arttırarak yarın da devam edeceği bildirildi.

Haberin Devamı

ETKİSİNİ ARTIRARAK DEVAM EDECEK

Meteoroloji, Türkiye'nin kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların etkisini arttırarak yarın da devam edeceğini duyurdu.

AKŞAM SAATLERİNE KADAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan "yoğun kar yağışı" uyarısına göre, Türkiye'nin kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların, akşam saatlerine kadar Trakya'da etkili olması öngörülüyor.

ÇANAKKALE, BALIKESİR, BİLECİK, KÜTAHYA, KONYA,

Öğle saatlerinden sonra ise Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Kütahya, Bursa'nın güney ve doğusu, Sakarya'nın güneyi, Bilecik, Bolu ile Eskişehir'in batısında yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde devam etmesi bekleniyor. Başta ulaşım olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Haberin Devamı