Spor Metin Keçeli bombaladı

Metin Keçeli bombaladı

Paylaş
Metin Keçeli bombaladı

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve Genel Kurul Üyesi Metin Keçeli, 30-31 Ocak 2010 tarihlerinde yapılacak Beşiktaş'ın Olağan Genel Kurulu'na başkan adayı olarak girmeyeceğini açıkladı

Keçeli Genel Kurul’da kozlarını paylaşacak başkan Yıldırım Demirören ve başkan adayı Murat Aksu’yu eleştiri yağmuruna tuttu. Keçeli, “Bu yönetim anlayışı ile devam edersiniz kulübümüzü tarihte görülmemiş karanlık tünellere sokarsınız. Kazandığınız takdirde derhal radikal kararlar almalısınız. Mali disiplin, altyapı ve vakıf öncelikleriniz olmalı. Bunlara yaptığınız takdirde belki kendinizi Beşiktaş tarihinin en kötü başkanı olmaktan kurtarırsınız” diyerek Demirören’i eleştirirken, Aksu için de “Bir hatırlatma yapmak istiyorum. Yaklaşık 15 yıllık yöneticilik hayatımda geriye döndüğümde, “Efsane dönem”, “Efsane başkan”, “Efsane kadro” görmekteyim. Beni ne kadar tanıyorsunuz? 3 yıl bu yönetimin 2. başkanlığını yaparak meydana getirdiğiniz enkazdan başka ne görmektesiniz? Bölen ve imha eden deyimleri acaba kime daha çok yakışıyor?” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Metin Keçeli sözlerini bitirirken de “Benim muazzam hatıralarımın yok olmasına neden olan efsanelere de şuradan sevgi ve saygılarımı sunmayı onursal bir görev saymaktayım” diyerek Onursal Başkan Süleyman Seba’ya göndermede bulundu.

Seba, Keçeli’nin başkan adayı olmasına sıcak bakmamış, hatta kendisiyle görüşme isteğine bile yanıt vermemişti.

Gökhan HEBEPÇİ