Türkiye (Son Dakika) Metro Turizm otobüsünde yolcunun üstüne kaynar su döküldü

Metro Turizm otobüsünde yolcunun üstüne kaynar su döküldü

Paylaş
Metro Turizm otobüsünde yolcunun üstüne kaynar su döküldü

Metro Turizm ile seyahat eden 13 yaşındaki bir çocuğun üstüne otobüs içinde kaynar su döküldü. Vücudunda yanık oluşan küçük çocuk ablası ile yarı yolda indirilerek ambulansa teslim edildi. Çocuğun babası, çocuklarının yaşadıklarını Facebook hesabından paylaştı. Yaşanan olayın ardından, şirketin bir yöneticisi bugün telefonla babaya ulaştı

Olay 8 Ağustos günü yaşandı. Metro Turizm’in Kastamonu Pınarbaşı’ndan kalkan otobüsü İstanbul’a gelmek üzere yola çıktı. Yolculuk sürerken, araç muavini servis yapmak üzere hazırlık yaptı. Bu sırada 13 yaşındaki çocuğun üstüne sıcak su döküldü.

O anlardan sonra yaşananları Baba Sezgin Erdoğan, Facebook hesabından şu ifadelerle paylaştı:

'SORUMLU OLMADIKLARINI SÖYLEDİLER'


Resimde görüldüğü gibi oğlumun üzerine kaynar su (çay) dökülüyor.

Otobüsün kaptanı olacak kişi Sakarya-Hendek civarında ambulansa teslim edip 13 yaşındaki oğlumu ve 18 yaşındaki kızımı orada sahipsiz bırakarak hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam etmişler. Ben, oğlumu bu halde görünce Metro Turizm’in genel merkezini aradım,oradaki yetkiliye yoldaki olayı anlattım. Beni biraz telefonda beklettikten sonra bilgilendirmeye başladı,oğlunuzun üzerine kaynar su dökülmüş bizim kaptanımız 112 acil servisi arayarak Hendek bölgesinde ambulansa teslim ettiklerini söylediler. Bu çocukların orada nasıl geleceğini sorduğumda otobüsün içinde seyahat halindeyken oluşacak kazalardan Metro Turizm’in sorumlu olmadığını söylediler.”

Hurriyet.com.tr’nin haberine göre, Metro Turizm’den bir yetkili bugün baba Erdoğan’a ulaştı. Taraflar, yarın sabah, vücudunda yanık oluşan çocuğun ziyareti ile ilgili sözleşti.


Yolcu otobüsünde iğrenç olay


Metro Turizm'den mastürbasyon yaptığı iddia edilen şoför için açıklama

Haberin Devamı