Türkiye (Son Dakika) Metrobüs ile otomobil çarpıştı

Metrobüs ile otomobil çarpıştı

Paylaş
Metrobüs ile otomobil çarpıştı

Küçükçekmece, D-100 Karayolu'nda kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bariyerlere çarparak metrobüs yoluna girdi

Kontrolden çıkan otomobil metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Metrobüste sıkışan sürücüyü ve bir yolcuyu itfaiye ekipleri çıkardı.
Kaza, saat 08:00 sırlarında, D-100 Karayolu Sefaköy mevkiinde meydana geldi. Yenibosna yönüne seyir halindeki 34 VG 2424 plakalı otomobilin kadın sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybeybedince, metrobüs yolundaki bariyerlere çarptı.

Haberin Devamı

Metrobüs yoluna giren otomobil bu sırada, Avcılar istikametine seyir halindeki metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle anayola savrulan otomobile aynı istikametteki 2 araç da arkadan çarptı. Kazada toplam 5 kişi yaralandı.

Yaralılardan metrobüs sürücüsü Aziz Batullu ve hemen arkasında oturan yolcu Emine Çolak metrobüsün içersinde sıkıştı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından sıkışan sürücü ve yolcuyu kurtardı. Diğer yaralılar da ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Metrobüste sıkışan yolcu Emine Çolak’ın eşi olay yerine geldi.

Bu arada, kaza nedeniyle metrobüs seferleri kontrollü olarak sağlandı. Kazayı gören meraklı sürücüler olayın yaşandığı bölgede yavaşlayınca her iki yönde de trafik aksadı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı



DHA