Türkiye (Son Dakika) Metrobüste taciz

Metrobüste taciz

Paylaş
Metrobüste taciz

Avcılar -Mecidiyeköy seferini yapan metrobüste küçük yaşta bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen K. K. Güven Timleri tarafından yakalandı

Annesiyle birlikte metrobüse binen 11 yaşındaki küçük kız., kısa süre sonra metrobüs içindeki K. K. (52)’nın cinsel tacizine uğradı. O sırada metrobüste bulunan Güven Timleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı 'Metrobüs timleri’ küçük kızın durumundan şüphelenerek izlemeye başladı. Bu sırada K. K.’nın kızı taciz ettiğini fark eden timler, K. K.’yı metrobüs içerisinde linç olma ihtimaline karşı diğer yolculara sezdirilmeden gözaltına aldı.

ANNENİN HABERİ YOK

Edirnekapı Metrobüs Durağı’nda anne ve küçük kız metrobüsten aşağı indikleri sırada güven timleri anne kızın yanına gelerek Eyüp Polis Merkezi’ne davet ettiler. Yaşanan olaydan haberdar olmayan anne polis ekiplerine neden karakola gelmeleri gerektiğini sorması üzerine küçük kızın annesine metrobüs içerisinde, yaşadığı cinsel taciz olayını söyledi. Anne ve kızı polis merkezine giderek şüpheli şahıstan şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

K. K.’nın polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmediği öğrenildi. K. K. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Olur mu öyle şey. Yaktınız beni, benim de ailem ve çocuklarım var" diyerek feryat etti. Ayrıca K. K.’nın evli ve 2’si kız 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Sefa KIDIK / İSTANBUL, (DHA)