Spor Mevlüt Erdinç çok mutlu

Mevlüt Erdinç çok mutlu

Paylaş
Mevlüt Erdinç çok mutlu

PSG'den Rennes'e transfer olan Mevlüt Erdinç, transferinin uzun ve karmaşık bir sürecin ardından tamamlanmasına rağmen memnun olduğunu söyledi

Mevlüt Erdinç, France Football dergisinin internet sitesindeki açıklamasında, Paris’te kendisi için gelecek görmediğini ve 5 yıl ilk 11’de oynadıktan sonra 6 aydır düzenli forma giymemesinin üzerinde baskı oluşturduğunu anlattı.

Rennes’e takımın hedefine ulaşmasına yardımcı olmak için geldiğini ve çok mutlu olduğunu belirten Mevlüt, Rennes’i seçme nedenini şöyle anlattı: "Rennes beni uzun süredir istiyordu. Ben Sochaux’dayken de benimle ilgileniyorlardı. Rennes bana sportif açıdan en uygun kulüptü, çünkü karmaşık bir sezonun ardından yeniden harekete geçmem gerekiyordu.

Rennes, gücünü artıran bir kulüp. bunu her sezon kanıtlıyor. Ben işin maddi değil, sportif yanını düşündüm bu yüzden benim için en ideal kulüp Rennes’di.

Teknik Direktör Frederic Antonetti de beni istiyordu. Benim tarzımda bir forvet istiyordu ve beni uzun süredir takip ediyordu. Sanırım aynı futbol vizyonuna sahibiz."

Mevlüt, çok iyi geçen bir ilk sezonun ardından ikinci sezonunda fazla forma şansı bulamadığını, yine de PSG’den mutlu anılarla ayrıldığını söyledi.

Haberin Devamı