Merkez Mezitli’de 4 gün 4 gece yeni yıl kutlaması

Mezitli’de 4 gün 4 gece yeni yıl kutlaması

Paylaş
Mezitli’de 4 gün 4 gece yeni yıl kutlaması

Mezitli’de 4 gün 4 gece yeni yıl kutlaması

MERSİN, (DHA)- MERSİN'in Mezitli İlçesinde 4 gün sürecek olan kutlamalar kapsamında, konserler, canlı performanslar, ışık ve ses şovları ve sınırsız eğlence Mersinlilerle buluşacak.

Mezitli Belediyesi bugünden başlayarak tam 4 gün 4 gece yeni yıl şenliği düzenleyecek. Günlerdir hummalı bir çalışma yürüten belediye ekipleri hazırlıkların sonuna geldi. Çeşitli ışık ve çiçek süslemeleriyle donatılan Demokrasi Meydanında hergün çok sayıda etkinlik ve aktivite gerçekleştirilecek. Konserler, canlı performanslar, ışık ve ses şovları ve sınırsız eğlencenin Mersinlilerle buluşacağı şenlik kapsamında Yılbaşı Pazarı da kuruldu. Etkinliklerin ilk günü saat 10.00’dan itibaren Dj performansları ile başlayacak. Saat 13.00’te gerçekleştirilecek resmi açılış sonrası Mezitli Halk Müziği Nefes Grubu Konseri gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da çocuk zumba ve 16.30’da büyükler zumba gösterisi ilk gün coşkusunu doruğa taşıyacak.

29 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikler 15.00’te Micheal Jakson Dans Gösterisi ile başlayacak. High Heal, R&B Tango Gösterisi saat 16.00’da, karaoke şovu ise 17.00’de eğlence severleri Demokrasi Meydanında buluşturacak. İkinci gün gösterileri çocuk zumba ekibi ve DJ performansları ile devam edecek.

30 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da DJ performansları ile başlayacak kutlamalar dev bir konsere ev sahipliği yapacak. Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ‘Yeni Yıla Merhaba Konseri ile müzikseverlere bir ziyafet yaşatacak. Karaoke şovu DJ performansları kutlamaların üçüncü gününde de Mersinlileri müziğe doyuracak.

2019’un son günüde ise tam bir yeni yıl coşkusu Mersinlilerle olacak. 15.00’te Mezitli Belediyesi Müzik grubu, 17.00’de karaoke şovu, 18.30’da Mersin’in en önemli, seslerinden birisi olan Çağdaş Anadolu özgün sesiyle müzik ziyafeti çekecek. DJ performansları sonrası yılbaşı kutlamaları için Demokrasi Meydanına gelen Mersinliler yeni yılı Grup Kibrit Kutusu konseri ile karşılayacak.

Hazırladıkları ikram ve sürprizlerle Mersinlilere bir yıl boyunca unutamayacakları bir gece yaşatacaklarını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, herkesi Demokrasi Meydanına davet etti. Tüm yıl boyunca olduğu gibi yeni yılı karşılarken de vatandaşlarla birlikte olacağını ifade eden Başkan Tarhan, “Belediye çalışanlarımız, gönüllülerimiz ve paydaşlarımız, Mersinliler için unutulmaz bir yeni yıl kutlaması organize etti. Alana gelenler müziğin ve dansın her türünü kutlamalarımızda bulabilecekler. Tüm halkımızı yeni yıla birlikte girmeye davet ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı