Merkez Mezitlili kadınlardan öğrencilere yeni yıl hediyesi

Mezitlili kadınlardan öğrencilere yeni yıl hediyesi

Paylaş
Mezitlili kadınlardan öğrencilere yeni yıl hediyesi

Mezitlili kadınlardan öğrencilere yeni yıl hediyesi

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Mezitli Belediyesi Örgü Evi'nde faaliyet gösteren bir grup kadın, çocuklar için atkı, bere, ördü. Kadınlar, kendi elleriyle ördükleri giyim malzemelerini, Hürriyet Mahallesindeki çocuklara dağıttı.

Gerçekleştirdikleri sosyal projelerle adını duyuran Mezitli Belediyesi Örgü Evinde faaliyet gösteren kadınlar çok özel bir projeye daha imza attı. Kadınlar, öğrencilere ördükleri atkı ve bereleri hediye etti. Daha önce bölgede bulunan köy okullarında benzer çalışmalar yapan kadınlar Mezitli Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet İlkokulu’na giderek çocuklara yeni yıl hediyesi verdi. Aralarında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın eşi Sembol Tarhanın'da bulunduğu Mezitli Belediyesi Örgü Evi kadınları, "Daha önce bir çok köy okulumuzda benzer çalışmalar yaptık. Bu kez kent merkezinde bulunan çocuklarımız okula giderken üşümesin diye ördük. Çocuklarımızın kış mevsimini sağlıklı şekilde geçirmesi hedefiyle farkındalık ortaya koyacak bir işe imza attık. Hiçbir çocuğumuz üşümesin istiyoruz"diye konuştular.
Mezitlili kadınların duyarlılığını ve sesini artık bütün Türkiye'nin bildiğini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kadınların el attığı işin mutlaka başarıyla sonuçlandığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı