Kemer Mezuniyetlerinin 45. yılında buluştular

Mezuniyetlerinin 45. yılında buluştular

Paylaş
Mezuniyetlerinin 45. yılında buluştular

Mezuniyetlerinin 45. yılında buluştular

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'da Aksu İlköğretmen Okulu'nun 1973- 1974 eğitim öğretim yılı mezunu öğretmenler, mezuniyetlerinin 45. yılında Kemer ilçesinde bir araya geldi.

Kemer ilçesindeki 45. yıl buluşmasına, Antalya Aksu İlköğretmen Okulu'nu 1973- 1974 eğitim öğretim yılında bitiren 120 mezundan 70'i katıldı. Büyük çoğunluğu emekli öğretmen olan, aralarında doktor, avukat, ilköğretim müfettişi gibi farklı mesleklerden olan mezunlar anılarını tazeledi. Antalya, Mersin, Isparta, Burdur, Balıkesir, İstanbul, İzmir ve Almanya'dan gelerek buluşmaya katılan mezunlar, yoklama yaparak, yaşama veda eden arkadaşlarını andı. Ölen arkadaşlarının okul numarası okunduğunda mezunlar 'kalbimizde' dedi. Bazı mezunlar ise buluşmaya telefonla katıldı. Ardından bağlama çalan emekli öğretmenler, orkestra eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Buluşmayı organize eden grup adına konuşan avukat Hüseyin Aydemir; "Çok güzel bir birliktelik oldu. Tam 45 yıl önce ayrıldığımız birçok arkadaşla, ilk kez buluştuk. Anılarımızı tazeledik. Birbirimizle 20 yaşlarında ayrılmıştık. 65- 66 yaşlarında karşı karşıya gelmek, birbirimizi görmek bizlere duygu seli yaşattı. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın hüznünü yaşadık. Artık her yıl bir araya gelmeye karar verdik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı