Gündem MHP Aksaray Belediye Başkanı adayı Sefer Alkan kimdir?

MHP Aksaray Belediye Başkanı adayı Sefer Alkan kimdir?

Paylaş
MHP Aksaray Belediye Başkanı adayı Sefer Alkan kimdir?

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde belediye başkanı adayları merak ediliyor. MHP Aksaray Belediye Başkanı adayı Sefer Alkan da merak edilen isimler arasında. Peki, Sefer Alkan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Sefer Alkan ile ilgili merak edilenler…

Yerel seçimlerde belediye başkan adayları hakkındaki bilgiler seçmenler tarafından merak ediliyor. MHP Aksaray Belediye Başkanı adayı Sefer Alkan da bu isimlerden birisi... İşte Sefer Alkan’ın biyografisi...

Haberin Devamı

SEFER ALKAN KİMDİR?

1976 yılında Ortaköy’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ortaköy’de tamamladıktan sonra 1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita-Kadastro Mühendisliğini kazandı. 1998 yılında Harita-Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1998-2000 yılları arasında İstanbul Belde Planlama’da Kontrol Mühendisi olarak görev yaptı. Aksaray Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü İmar Plan Yapımı ve İmar Plan Uygulamalarında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Ocak 2000 yılında Aksaray Meridyen Harita İnşaat Mühendislik San. Ve Tic. Ltd. Şirketini kurdu. On sekiz yıldır Aksaray ilimiz başta olmak üzere muhtelif illerimizde harita ve inşaat Müteahhitliği faaliyetlerini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Haberin Devamı

2003-2009 yılları arasında altı yıl Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Merkez İlçe Yönetiminde bulunan Sefer Alkan, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Aksaray Belediye Meclis üyesi seçilmiştir. 24 Haziran genel seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili adayı olmuştur.