Serik MHP İl Başkanı Durgun Serik'te

MHP İl Başkanı Durgun Serik'te

Paylaş
MHP İl Başkanı Durgun Serik'te

MHP İl Başkanı Durgun Serik'te

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, Serik ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, partililerle bir araya geldi.

Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamlarında ziyaret eden MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, son olarak parti binasında partililerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Durgun'a MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun ve partililer eşlik etti.

İl Başkanı Hilmi Durgun, "Görevi devraldıktan sonra bugün memleketim olan yiğidin harman olduğu Serik'te istişare toplantısı yapmak üzere bulunuyoruz. Bu son ilçe toplantımızdır. İlçe toplantılarımız bugün itibariyle sona ermiştir. Çıkaracağımız derslerle birlikte 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimlerine Antalya İl Başkanlığı olarak ilçelerle birlikte nasıl çalışacağımız konusunda istişareler yapmak üzere buradayız. Bizler 2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için hep birlikte çalışmalıyız. Sürekli önümüze değil arada bir arkamıza da bakmamız gerekir. İyi şeylerden ders çıkartmamız, yaptığımız hatalardan da ders alaraktan 2023'e hep beraber hazırlanmamız gerekir. Yarından itibaren Serik İlçe Teşkilatı olarak hep beraber 2023'ün çalışmalarına başlamakla mükellefiz. Bunun için de önümüzde 1200 gün olduğunu varsayarsak yarından itibaren her bir arkadaşımız MHP'ye oy vermiş ya da vermemiş, gönlü kırılmış her vatandaşımıza giderek anlatmakla mükellefiz" dedi.

MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun da birlik ve beraberliğin daim olmasını ve bundan sonra da artarak devam etmesini diledi.

Toplantı sonunda MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun ziyaretlerinden dolayı Durgun'a plaket ve çiçek verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı