Merkez MHP'li kadınlara etkili iletişim seminerine yoğun ilgi

MHP'li kadınlara etkili iletişim seminerine yoğun ilgi

Paylaş
MHP'li kadınlara etkili iletişim seminerine yoğun ilgi

MHP'li kadınlara etkili iletişim seminerine yoğun ilgi

Okan ÇALIŞKAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de, MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından (KAÇEP) Sorumlu Il Başkanlığı ev sahipliğinde partili kadınlara yönelik olarak etkili iletişim semineri düzenlendi.
Bir otelde gerçekleşen seminere, MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, İlçe Başkanları, İlçe KAÇEP Başkanları, kadın meclis üyeleri ve MHP'li kadınların katıldıb
Programı düzenleyen KAÇEP yöneticileri adına konuşma yapan Mersin KAÇEP Başkanı Fadime Şen, partili kadınlara fedakarlıkları için teşekkür ederek, "2023 Lider Ülke Türkiye ülkümüzün hayata geçirilmesinde kadınlarımızın payı büyük olacaktır. Sizlerin sarsılmaz imanı ve azmi ile yarınlarımızı en güzel şekilde inşa edeceğiz" dedi.
İl Başkanı Gölgeli de, MHP'de aktif siyaset yapan kadınlara teşekkür ederek, "İl Başkanı olarak herdaim kadınlarımızın destekçisi olmaya devam edeceğim. Mersin de kadın ilçe başkanı, Kadın Milletvekili, Kadın Meclis Üyeleri olmasını olmasını arzu ediyorum" diye konuştu.
MHP MYK Üyesi Serdar Soydan tarihin Türk Kadının kahramanlıkları ile dolu olduğuna dikkat çekerek, "Geçmişten günümüze Türk Kadını ülke yönetiminde, savaş meydanlarında, sosyal yaşamda, iş hayatında başarılarını kanıtlamıştır. Önümüzdeki seçimlerde de sizlerle başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından program Kunter Kurt'un etkili iletişim sunumları ile devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı