Kayseri MHP’li Özdemir’den sosyal medya yasası açıklaması

MHP’li Özdemir’den sosyal medya yasası açıklaması

Paylaş
MHP’li Özdemir’den sosyal medya yasası açıklaması

MHP’li Özdemir’den sosyal medya yasası açıklaması

Olcay DÜZGÜN/KAYSERİ,(DHA)- MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda, sosyal medya yasasına değinerek, “Yabancı ülkelerden, yabancı fonlardan beslenen bazı medya yayın kuruluşlarının var olması ve bunların ağırlıklı olarak sosyal medya ile internet üzerinden yayın yapması burayla ilgili düzenlemeleri de milli güvenliğimiz ve toplumsal huzurumuz açısından zorunlu hale getiriyor” dedi.
Bir restoranda düzenlenen toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, MHP yöneticileri ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Bütün dünyanın etkilendiği bir pandemi sürecinden geçtik. Bu pandeminin küresel bir boyut kazanması, peşi sıra ekonomik bazı zorlukları da küresel seviyede beraberinde getireceği hatta siyasi bazı kırılganlıkları da beslemek suretiyle her ülkenin milli güvenlik algılamasını, perspektifini tesir altına alacağıyla ilgili yaklaşımlar en başından beri vardı. Bugün bu gündemleri de zaten yaşıyoruz. Türkiye ekonomisi kim ne derse desin alınan yerinde ve başarılı tedbirlerle sağlam temeller üzerinde ilerlemek suretiyle dünyanın böylesine keşmekeş ve kaos halini aldığı bir düzlemde istikrarlı şekilde yoluna devam ediyor" diye konuştu.
Sosyal medya yasasına değinen Özdemir, “MHP olarak bilhassa meclis gündemine gelmesi düşünülen sosyal medya yasası başta olmak üzere internet medyasıyla ilgili çalışmaların takibindeyiz. Bütün bunlar değerlendirilirken medyanın toplum üzerindeki rolüyle ilgili hassasiyetler de tartışma konusu oluyor. Yabancı ülkelerden, yabancı fonlardan beslenen bazı medya yayın kuruluşlarının var olması ve bunların ağırlıklı olarak sosyal medya ile internet üzerinden yayın yapması burayla ilgili düzenlemeleri de milli güvenliğimiz ve toplumsal huzurumuz açısından zorunlu hale getiriyor” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı