Siyaset MHP'li Şandır'dan ses kaydı açıklaması
Paylaş
MHP'li Şandır'dan ses kaydı açıklaması

'Bir anlamda Türkiye tehdit edilmektedir ve Hükümetin terörle mücadele kararını engellemek için şantaj yapılmaktadır'

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, internet ortamında yer alan ve MİT ile PKK arasında gerçekleştiği iddia edilen görüşmenin ses kaydı ile ilgili “Bir anlamda Türkiye tehdit edilmektedir ve Hükümetin terörle mücadele kararını engellemek için şantaj yapılmaktadır” dedi.

Şandır, internet ortamında yer alan ve MİT ile PKK arasında gerçekleştiği iddia edilen görüşmenin ses kaydı ile ilgili olarak MHP'nin hükümete terörle mücadele konusunda sonuç alıcı her türlü tasarrufunda destek vereceğini ifade etti.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, hükümetle terör örgütü arasında pazarlık yapıldığına ilişkin açıklamasının ardından hükümetten büyük tepki geldiğini anımsatan Şandır, söz konusu ses kaydı ile bu durumun açıklığa kavuşmuş olduğunu belirtti.

Şandır, şunları söyledi: Bölücü terör örgütü PKK'nın Türkiye'ye karşı başlattığı saldırlar üzerine hükümetin kara harekatını engellemek için PKK tarafından piyasaya verildiği anlaşılan ses bandında, bir anlamda Türkiye tehdit edilmektedir ve hükümetin terörle mücadele kararını engellemek için şantaj yapılmaktadır. Bu, Türkiye'nin terörle mücadelesine karşı bir komplodur. Hükümetin her şeye rağmen bu mücadeleyi ısrarla, kararlılıkla ve sonuç alıcı şekilde devam ettirmesi gerekmektedir. Ancak her şeye rağmen bölücü teröre karşı Türkiye her türlü imkanı kullanarak, havadan, karadan, yurtiçinde ve yurtdışında sonuç alıcı bir mücadeleyi ısrarla yapmak mecburiyetindedir. Bu noktada MHP olarak her türlü desteği vereceğimiz ifade ediyoruz.

AA

Haberin Devamı