Siyaset MHP'liler Edirne'yi 'Kılıçdaroğlu afişleri'yle donattı!
Paylaş
MHP'liler Edirne'yi 'Kılıçdaroğlu afişleri'yle donattı!

Edirne'nin Keşan ilçesinde MHP ilçe teşkilatı tarafından hazırlanan afişlerde, Ankara'daki seçim gezisi sırasında bozkurt işareti yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının üzerine 'Parola vatan, işaret MHP. Gel ne olursan ol gel' yazıldı. Afişler, cadde ve sokaklardaki reklam panolarına asıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ankara’da seçim otobüsüyle dolaşırken bozkurt işareti yapan vatandaşları, aynı işareti yaparak selamlamasından esinlenen Keşan MHP İlçe Teşkilatı, ilginç bir afiş tasarımına imza attı. Keşan’daki reklam panolarına asılan afişte, Kılıçdaroğlu’nun bozkurt işareti yaptığı anın fotoğrafı ile ’Parola vatan, işaret MHP’ sloganı ve Hz. Mevlana’nın ’Gel ne olursan ol gel’ sözü yer aldı.

Haberin Devamı

Yine MHP Keşan İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan bir başka afişte ise Çanakkale Savaşı sırasında sırtında top mermisi taşıyan Seyit Onbaşı ile sırtında dolarlar bulunan ayakkabı kutusu taşıyan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın karikatürlerine yer verildi. Afişin üzerine ise ‘İstiklal mücadelesi mi, İstikbal mücadelesi mi?’ yazıldı.

MHP Keşan İlçe Başkanı Doğuş Şimşek, afişleri insanların yanlış siyasi tercihlerinden dönmesi için hazırladıklarını ifade ederek, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da, ülkücü oylarını almak için yaptığı bozkurt işaretini tüm Türkiye gibi biz de televizyonlardan izledik. Afişle, Türk milletinin ve devletinin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtuluşunun anahtarı olan Ülkücü Hareket’in kapısının herkese açık olduğunu anlatmak ve insanların yanlış siyasi tercihlerinden eninde sonunda dönmesi gerektiği Hz. Mevlana’nın sözüyle göstermek istedik" dedi.

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/DHA