Bilim - Teknoloji Mi 8 Youth uygun fiyatıyla çok konuşulacak
Paylaş
Mi 8 Youth uygun fiyatıyla çok konuşulacak

Xiaomi’nin büyük merakla beklenen yeni fiyat/performans telefonu Mi 8 Youth’un tanıtımına çok az bir zaman kaldı ve yepyeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihazın beklenen fiyatı, tasarımı ve özellikleri haberimizde

Son dönemin popüler Çinli firmalarından Xiaomi, amiral gemisi Mi 8 modeline bir yeni kardeş üye daha eklemeye hazır. Mi 8 SE’den bile daha ucuz olacak yeni alternatif model, özellikleri ve fiyatıyla şimdiden gündemde kendine yer edindi. Modelin, daha önce 19 Eylül‘de lanse edileceği bildirilmişti ve şimdi telefona ait kısa bir tanıtım videosu Weibo üzerinden paylaşıldı. Hemen her detayı bilinen Mi 8 Youth böylece tasarımıyla da kullanıcı karşısına çıkmış oldu.

Haberin Devamı

Tasarımsal olarak çok dikkat çekici unsurlar yer almıyor. Daha önceki modeller alıştığımız bir tasarım bizleri karşılıyor ve elbette ana modele fazlasıyla benziyor.

Beklenen teknik detaylara baktığımızda ise bizleri; 6.26 inç Full HD+ ekran, Snapdragon 710 yongaseti, 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama birimi, çift arka kamera (ana kamera 12 MP), 24 MP ön kamera, 3350 mAh batarya ve MIUI 9.6 arayüzü karşılıyor.

Peki bu özelliklerin bedeli ne? İddialara göre Çinli firma, yeni modeline 1999 CNY’lik, yani yaklaşık 290 dolarlık bir fiyat etiketi belirleyecek. Elbette Çin fiyatı, Avrupa-ABD fiyatından daha farklı olabilir. Umarız, telefon fiyatlarının çok arttığı şu dönemde Mi 8 Youth ülkemiz pazarına da uğrar.

Haberin Devamı

Apple ürünleri yüzde yüz zamlanabilir!