Yaşam 'Michael Jackson'a geri sayım

'Michael Jackson'a geri sayım

Paylaş
'Michael Jackson'a geri sayım

Michael Jackson The Immortal World Tour, 15-16-17 Mart'ta toplam 5 şovla Ülker Sports Arena'da seyirciyle buluşacak

Levent’teki Edition Hotel’de düzenlenen toplantıda konuşan organizatör şirket Pozitif Live’in Genel Müdür Yardımcısı Orçun Ejder, Cirque du Soleil'in Türkiye’de daha önce gerçekleştirdiği iki gösterinin ilgiyle karşılandığını hatırlattı, topluluğun en popüler gösterisi "Michael Jackson The Immortal World Tour"u İstanbul’a getirdiklerini söyledi.

İSTANBUL 97. DURAK

Gösterinin Sanat Yönetmeni Tara Young da İstanbul’un gösterisinin ünlü sirkin 97. durağı olduğunu söyledi. "Gösteri Micheal Jackson’un mükemmeliyeti ile Cirque Du Soleil dansçılarının çığır açan eğlencesini buluşturuyor" ifadesini kullanan Young, "Michael Jackson bizimle olsaydı, gösterimizle gurur duyardı" dedi.

Young, 17 ülkeden 49 sanatçının rol aldığı gösteride Micheal Jackson’la 30 yıldan fazla birlikte çalışmış 5 müzisyenin de yer aldığını belirterek, "Bu gösterimizi güvenilir ve otantik kılıyor. Dünyada bir tek Micheal Jackson var. Biz onu taklit etmeye çalışmıyoruz, onun anısını yüceltmek ve mirasını sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Gösteride yer alan sanatçıları belirlemek için dünya çapında binlerce şarkıcı, dansçı ve akrobat arasından dikkatli bir seçim yaptıklarını anlatan Young, ’Popun Kralı’ şerefine en iyi göstericileri bir araya getirdiklerini söyledi.Young, gösterilerinin yalnızca barış, sevgi ve birlik değil, umut mesajı da taşıdığını belirtti. Toplantının ardından gösteride, rol alan 3 dansçı, basın mensupları için kısa bir şov yaptı.

BİLET FİYATI 75 TL'DEN BAŞLIYOR

Cirque Du Soleil topluluğu "Michael Jackson The Immortal World Tour" gösterisi Garanti Bankası ana sponsorluğunda 15, 16 ve 17 Mart’ta Ülker Sports Arena'da 5 şov gerçekleştirecek. Gösteriler için bilet fiyatları 75 ile 225 TL arasında değişiyor.

100 MİLYON SEYİRCİYE ULAŞTI

Montreal merkezli Cirque Du Soleil, 1984 yılında kuruldu. Başlangıçta 20 sokak sanatçısından oluşan grup bugün 50 ülkeden bin 200’den fazla sanatçıyla
gösteriler sunuyor. Topluluk bugüne kadar 300 şehirde 90 yapımla 100 milyondan fazla izleyiciye ulaştı.

AA

2

Haberin Devamı