Bilim - Teknoloji Microsoft 365 servisinin detayları ve fiyatı açıklandı
Paylaş
Microsoft 365 servisinin detayları ve fiyatı açıklandı

Microsoft'un yeni hizmeti Microsoft 365'in detayları belli oldu. Tüketiciler, Office 365 hizmetine "Microsoft 365" olarak isimlendirilen yeni bir hizmet üzerinden erişecekler. Onur Binay/posta.com.tr

En başta şunu belirtelim bilindiği üzer Office 365'in altında Excel, Word, PowerPoint, Outlook, OneDrive ve Microsoft Teams gibi çözümler yer alıyordu. Bu durum, değişmeyecek. Örneğin Microsoft PowerPoint, Microsoft 365 için daha fazla geliştirilmiş ve bu uygulamayı kullanarak daha profesyonel sunumlar oluşturabiliyorsunuz. Burada sadece Office 365 isminde bir değişikliğe gidildi.

Haberin Devamı

21 Nisan'da yeni dönemin başlaması beklenirken, şirketten yapılan açıklamaya göre ev kullanıcısı kişi başı 6.99 dolar ödeyerek bu servisten faydalanabilecek. Aile paketi söz konusu olduğunda ise (6 kişiye kadar) bu fiyat 9.99 dolar olacak. Aynı paralelde bu servisi kullanmaya başlayanlar, 1 TB depolama kapasitesine sahip bulut tabanlı servis OneDrive'a sahip olacak ve aylık 60 dakika Skype görüşmesi kullanıcıyla paylaşılacak.

Bunlara ek olarak kullanıcılar, Office 365'te olduğu gibi kullanıcılar; Windows, macOS, iOS ve Android platformlarına yükleyecekleri uygulamalar ile nerede olurlarsa olsunlar çalışmalarına devam edebilecekler.

Microsoft’un açıklamasına göre ilerleyen aylarda yeni pakete farklı hizmetler de dahil edilecek. Bunlardan birisi Microsoft Family Safety olacak. Bu uygulama ile aile fertleri birbirlerinin konumlarına hızlıca erişebilecek ve cihazlarda geçirilen zaman ayarlanabilecek.

Haberin Devamı