Bilim - Teknoloji Microsoft CEO’sundan iPad kullanıcılarına tavsiye
Paylaş
Microsoft CEO’sundan iPad kullanıcılarına tavsiye

Apple iPad tablet mi kullanıyorsunuz? Öyleyse Microsoft’un CEO’su Nadella size tavsiyeleri var

iPad’iniz var mı? Öyleyse okumaya devam edin. Microsoft, son dönemde yeni nesil oyun konsolu Xbox One X ile gündemde.

Firma tarafından “Dünyanın en güçlü oyun konsolu” ilan edilen ve 4K oyun deneyimleri sunan cihaz, yakın zamanda ülkemizde de satışa sunuldu.

Firmanın şu aralar Xbox One X ile boy gösteriyor olması, tabii ki farklı projelerin olmadığı anlamını taşımıyor. Firmanın CEO’su Satya Nadella, geleceğe dönük adımlar çerçevesinde Hindistan’daydı ve tabii ki bu ziyareti takip eden birçok gazeteci vardı. Ancak bir de ilginç olay yaşanmış.

Bu durumu da TechRadar sitesinden Sahil Mohan Gupta şöyle özetliyor: “Nadella odada beni ve bir meslektaşımı iPad’lerimizle ilgilenirken gördü ve neşeli bir ses tonuyla ‘Sevgili arkadaşlar, gerçek birer bilgisayara ihtiyacınız var’ dedi.”

Nadella belki ciddiydi belki de şaka yaptı, ama son dönemde rakip firmalardan Apple’a yönelik hamleler arka arkaya geliyor. Hatırlarsanız Samsung da yeni bir video hazırlayarak yeni iPhone modellerinde sanki yeni özellikmiş gibi gösterilen birçok özelliğin aslında yıllardır Android tarafında olduğunu eğlenceli bir biçimde belirtmişti.

Gerçi Microsoft tarafına geri dönecek olursak, Microsoft’un da Windows Mobil işletim sistemli telefonlarla pek başarılı olamadığı bir gerçek.

Corsair dünyanın en hızlı bellek kitlerini tanıttı

Haberin Devamı