Yaşam Microsoft Send uygulaması Android'e geldi!

Microsoft Send uygulaması Android'e geldi!

Paylaş
Microsoft Send uygulaması Android'e geldi!

Teknoloji dünyasının devleri farklı platformlarda buluşmaya devam ediyor

Kısa bir süre önce iOS platformu için yayınlanan Microsoft Send isimli mesajlaşma uygulaması, an itibariyle Google Play Store’da Android için yayınlandı. Uygulama henüz beta aşamasında ve her ülkede kullanılamıyor. Microsoft Send’i şimdilik sadece Amerikada, Kanada, İngiltere, Brezilya ve Danimarka kullanıcıları test edebiliyor. Uygulama, mobil mesajlaşma konusunda yeni bir anlayışa sahip.

Haberin Devamı

Microsoft Send, WhatsApp gibi çalışan bir uygulama değil. Mesajlaşma altyapısı, e-posta altyapısını kullanıyor. Ancak mesaj gönderirken e-posta gösterir gibi konu bilgisi girmeniz gerekmiyor. Uygulamayı telefonunuzdan açmasanız bile e-posta kutunuzda mesajlaşmaları görebiliyorsunuz. Office 365 hesabıyla kullanılabilen Microsoft Send, GIF dosyalarının gönderilmesine olanak tanıyor.

Bu uygulama mobil mesajlaşma ile masaüstü mesajlaşma uygulamalarına yeni bir konsept getirmek üzere hazırlanmış. Henüz geliştirilme aşamasında. Facebook Messenger’ın elinde tuttuğu güç, WhatsApp Web ile bilgisayar üzerinden WhatsApp mesajları göndermek gibi özelliklere Microsoft’un cevabı diyebiliriz. Microsoft Send geliştirilmeye devam edecek ve gelişmelerini sizlere aktaracağız.

Haberin Devamı

Ford’dan akıllı saat uygulamaları!